Atunci cand matusa lui, Shaormi Nokrek a ramas vaduva, Shailish, atunci un baiat de 15 ani, s-a casatorit cu ea, singura femeie disponibila din familia sotului, conform traditiilor din tribul Mandi. Pentru ca Shailesh sa nu fie infidel, femeia a decis sa i-o dea si pe fiica ei, astfel ca barbatul s-a casatorit si cu fiica sotiei lui, Jellita, care avea 7 ani atunci.

Acum, aflat la 60 de ani, barbatul are patru copii cu Jellita, adica cu fiica sotiei lui, si spune ca acest lucru este normal in tribul Mandi, din Bangladesh.

"Unchiul meu a avut doi frati, dar erau amândoi casatoriti, asa ca nu s-a putut sa o iau decât eu de nevasta pe Shormi”, explica el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mai ciudat este ca Shailesh Dalbot s-a casatorit si cu soacra, si cu fiica acesteia in aceeasi zi. Nunta cu matusa s-a facut in aceeasi zi cu inmormântarea unchiului, asa cum cere traditia in tribul lor. “ Nu mi-amintesc prea mult de ceremonie, pentru ca eram prea tânar. Stiu ca preotul a anuntat ceva si asta a fost tot. Matusa a devenit nevasta mea”, povesteste barbatul, potrivit Daily Mail.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si