Close sidebar
Close sidebar

MAE: „Restricţiile se menţin”

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că se menţin restricţiile de la frontierele Marii Britanii pentru cetăţenii români. Din 10 iulie, românii care ajung în Regatul Unit dintr-un stat care nu se află pe lista celor exceptate de la aceste restricţii sunt obligaţi să intre în autoizolare pentru 14 zile.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Urmare anunţului autorităţilor britanice din data de 3 iulie 2020 privind lista statelor pentru care se ridică restricţiile de călătorie în contextul relaxării măsurilor de urgenţă aplicate pentru combaterea pandemiei de COVID-19 (https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-travel-corridors#exemption-rules), MAE precizează că partea britanică a informat, pe canale diplomatice, anterior anunţului public, faptul că, momentan, pentru cetăţenii români se menţin restricţiile existente la frontierele Marii Britanii şi Irlandei de Nord”, a transmis MAE, vineri seară.

MAE: „Restricţiile se menţin”

Astfel, începând din 10 iulie, cetăţenii români care sosesc în Marea Britanie dintr-unul din statele care nu sunt incluse în lista statelor exceptate de la restricţiile de călătorie sunt obligaţi să se auto-izoleze pentru o perioadă de 14 zile.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”: „Am ieșit la cină romantică cu iubitul meu!”

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: Anunţ de ultimă oră! Klaus Iohannis a promulgat legea

Citeste si: Noi măsuri pentru litoral și zonele de munte

MAE a arătat că, potrivit informaţiilor comunicate de către autorităţile britanice, decizia Guvernului britanic a fost luată în baza recomandărilor experţilor de sănătate şi a specialiştilor epidemiologi care urmăresc indicatorii aferenţi Covid-19 din toate ţările, o nouă evaluare a măsurilor urmând a se face la sfârşitul acestei luni.

Citeste si: Adio vacante in Bulgaria? Anuntul de ultima ora facut de autoritati

Ministerul Afacerilor Externe recomandă românilorcare călătoresc în străinătate consultarea paginilor de internet http://londra.mae.ro, https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-travel-corridors#exemption-rules şi www.mae.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI