Close sidebar
Close sidebar

Magazinele din centrele comerciale se pregatesc sa incheie sezonul reducerilor de iarna!

Tentatia este mare, preturile sunt incredibile iar daca va alegeti articole de imbracaminte care nu se vor demoda in timp, puteti spune ca ati facut o alegere buna.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Magazinele au dat ultima strigare la reduceri. Acestea au ajuns de pana la 70-80 la suta. cu doar 300 de lei putem incropi 2-3 tinute vestimentare cautand semnul celor mai mari reduceri.

Din gama variata de articole vestimentare la preturi de chilipir ,Ioana Dumitrache, influencer si blogger de meserie isi va completa garderoba cu doua tinute fara sa depaseasca suma propusa de noi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Preturile au fost reduse atat la articolele de iarna, cat si la cele care se pot regasi intr-o tinuta primavaratica. Daca in urma cu cateva luni o bluza costa 50 de lei, acum o puteti achizitiona cu doar 20 de lei sau chiar 18 lei.

Pentru o tinuta de zi, ce poate fi purtata la birou sau la un pranz cu prietenii, Ioana a ales un top negru in valoare de 12 lei, completat cu un sacou redus la 49 lei.

Fusta la un pret de 29 de lei s-a potrivit perfect cu pantofii 49 de lei. In total 139.

Citeste si: Varujan Vosganian, filmat când viziona un meci de box pe laptop în timpul dezbaterilor la buget

In schimb, tinuta pentru o seara in oras formata dintr-o bluza, o fusta, o geanta si o pereche de pantofi a costat 146 de lei.

Fara doar si poate, Ioana s-a incadrat in suma propusa, cea de 300 de lei, si a plecat cu doua tinute.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI