Trupul magicianului american Daryl Easton, specializat in numerele de iluzionism cu carti de joc, a fost gasit intr-un sifonier din The Magic Castle, un celebru club de noapte din Hollywood, dedicat magicienilor si pasionatilor de magie, in care sunt adeseori organizate spectacole de profil, precizeaza ABC-7.
Potrivit New York Daily News, politia locala a confirmat ca artistul s-a sinucis. Reprezentantii Los Angeles Fire Department au sosit primii la fata locului, in urma unui apel telefonic la un numar de urgente, efectuat vineri seara, in jurul orei locale 19.25.

Administratorii clubului The Magic Castle, care a fost inaugurat in 1963, au confirmat la randul lor moartea magicianului Daryl Easton, sambata, prin intermediul unui comunicat publicat pe contul de Facebook al clubului.

Daryl Easton urma sa sustina un spectacol la The Magic Castle vineri seara, precizeaza NBC Los Angeles.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Pe 18 februarie, iluzionistul scria pe pagina lui de facebook ca va sustine spectacole la The Magic Castle timp de o saptamana.

Evenimentele din seara de vineri au fost anulate, insa clubul a anuntat ca administratorii au luat decizia de a redeschide clubul in cursul serii de sambata.


Daryl Easton, originar din California, si-a construit o cariera de succes pe scenele cazinourilor din Las Vegas. A fost un excelent iluzionist in domeniul numerelor de magie cu carti de joc si era extrem de apreciat de colegii lui de breasla, care obisnuiau sa ii spuna ”magicianul magicienilor”.

A fost unul dintre artistii invitati sa participe la ceremonia de investire in functie a presedintelui George W. Bush, in 2001.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si