Close sidebar
Close sidebar

Descoperire șocantă printre ruinele de la Ferma Dacilor! Ce au găsit anchetatorii sub dărâmături, la mai bine de trei zile de la tragedie

În cazul tragediei de la ,,Ferma Dacilor'', criminaliștii au identificat mai multe oase sub ruine.

Alexandra Bercea,

Mai multe fragmente osoase identificate sub ruine au fost trimise pentru expertiză genetică la Bucureşti


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La locul producerii evenimentului tragic de la ,,Ferma Dacilor'' , cercetarea a fost finalizată. Mai multe oase au fost identificate de către criminaliști. Potrivit acestora, ar aparține ultimei victime căutate. Pentru a se identifica ADN-ul, fragmentele osoase au fost duse la laborator.

Mai multe fragmente osoase s-au găsit sub ruine

Joi seară, anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova au finalizat cercetarea la fața locului, în dosarul ,,Ferma Dacilor''. Nu s-a identificat al optulea cadavru, dar sub ruine s-au găsit fragmente osoase.

Acestea au fost trimise la laboratoarele din Capitală, în scopul expertizei genetice, potrivit surselor judiciare. Zona în care s-a produs incendiul este izolată, păzită, iar accesul între ruinele care au rămas în urma incidentului tragic este interzis. 

Pentru a fi înhumate, joi, cele șapte cadavre care s-au identificat au fost ridicate de la Serviciul de Medicină Legală Prahova, de către familii. De asemenea, se așteaptă și primele concluzii după ancheta ISU Prahova.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pensiunea ,,Ferma Dacilor'', cuprinsă de flăcări

Citește și: VIDEO: Patronul de la Ferma Dacilor nu poate fi audiat, deoarece este în stare de șoc, după moartea fiului său de 11 ani: ”Victoraș bagă de acum pucurile în porțile Raiului”

Cum s-a petrecut tragedia de la Ferma Dacilor?

Evenimentul tragic a avut loc în a doua zi de Crăciun. O pensiune din Gura Vadului, ,,Ferma Dacilor'', s-a făcut scrum marți dimineața. Șapte persoane au decedat, iar alta este căutată.

Citește și: Mesajul tulburător al lui Matei Ene, copilul care și-a pierdut doi frați și tatăl în infernul de la Ferma Dacilor. "M-aţi lăsat singur cu mama"

În momentul în care a izbucnit incendiul, în pensiune erau 26 de persoane, care participau la o petrecere.

18 dintre acestea au reușit să se evacueze în timp util. Se pare că aceasta nu avea autorizație de incendiu, potrivit Digi24.ro.

Mai mult decât atât, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat faptul că foștii șefi ai pompierilor prahoveni, care erau în funcție la momentul în care ferma a fost controlată, dar a primit doar un avertisment, deși trebuia să se închidă, au fost forțați să iasă la pensie din cauza anumitor nereguli grave, potrivit Digi24.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI