În cel de-al douăsprezecelea joc de la debutul competiției, concurenții se vor duela în jocul pentru recompensă, atât de importantă pentru ca aceștia să își recapete forța fizică și încrederea în propriile puteri. 

Tensiunile din echipa Faimoșilor cresc

Tensiunea în echipa Faimoșilor atinge cote alarmante și pare că iureșul izvorât încă din ultimul Consiliu de eliminare, în cadrul căruia Alexandra Stan a fost nominalizată de Zannidache spre eliminare, pare să capete noi valențe.

Pe fondul stresului, al lipsurilor, condițiilor din junglă și al frustrărilor cauzate de jocurile pierdute în fața adversarilor, Faimoasa Alexandra Stan este ținta atacurilor verbale ale lui Zannidache. Acesta îi reproșează Alexandrei că este veriga slabă a echipei, considerând-o unul dintre motivele pentru care Faimoșii nu reușesc de fiecare dată să-și înfrângă adversarii. 

Zannidache la Survivor România

“Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluție în concursul ăsta. Nu ai ce cauta aici. Vorbești mult! Ești isterică, de aceea! Nu știi să te mai abții, să mai taci!”,  Zannidache îi reproșează Alexandrei Stan. 

Citeste si: „Survivor România” a plasat Kanal D pe podium, cu peste trei milioane de privitori! Costi Ioniță, eliminat din competiție- Faimoșii au ieșit învingători cu un scor zdrobitor, de 10-1

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Traseul sportiv din jocul de maine seară îi va pune în dificultate pe concurenții de la “Survivor România”, toboganul și piscina cu apă, sunt doar două dintre obstacolele care le vor solicita Faimosilor și Războinicilor îndemânarea, forța fizică și psihică, dar și rezistența. 

Alexandra Stan la Survivor România

Alexandra Stan intră din nou în panică 

În ediția de mâine seară “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D, Alexandra Stan traversează un nou moment de panică, la traseu.

Faimoasa încearcă să își înfrângă teama de înălțime și încremenește de frică. Nici măcar strigătele de susținere ale colegilor de echipă, de pe margine, nu par să o clintească.

Războinicii Survivor România
 

Citeste si: Ce spune mama Alexandrei Stan despre evoluția Faimoasei la “Survivor România” și cum trăiește fiecare ediție, din fața micului ecran: „Simt că-mi iese inima din piept!”

Nu ratați o nouă ediție incendiară “Survivor România”, reality-ul iubit de milioane de fani, difuzat mâine seară, de la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si