Close sidebar
Close sidebar

Mama Luizei Melencu, confuză după ultima dezvăluire tulburătoare: "Nu ştiu în cine să mai am încredere"

Ultimele informaţii apărute în cazul Caracal au şocat întreaga ţară. Un martor a vorbit despre faptul că Luiza Melencu ar fi fost batjocorită de 12 bărbaţi. Şi nu e tot! Mama ei a oferit o primă reacţie. Femeia pur şi simplu nu ştie pe cine şi ce să mai creadă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În spaţiul public, în ultima vreme, s-a spus că Luiza a sângerat după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă şi după ce a fost abuzată. În această săptămână, un martor a apărut şi a declarat că Luiza Melencu a fost batjocorită de 12 bărbaţi.

Citeste si: DECIZE ȘOC A PROCURORILOR! Iubitul Luizei a fost chemat, din nou, la audieri după ce s-a aflat că adolescenta a fost torturată înainte de moarte de Dincă și complicele lui!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mama Luizei a fost şocată de cele auzite, dar după ce a analizat situaţia, Monica Melencu a declarat că ea nu crede că Luiza a fost în acea casă. Mai mult, femeia şi-a amintit că în toate documentele pe care le-a văzut ca probă altceva decât mărturia lui Gheorghe Dincă. 

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii despre oasele găsite în lizieră

"Eu nu ştiu în cine sa mai am încredere. Eu nu cred că a fost trecută prin acea casă. Eu nu mai am încredere. Luiza nu cred că a trecut prin acea casă. Cel putin în cele 20 de volume pe care le-am parcurs eu nu am văzut ca probă decât mărturia lui Dincă", a declarat mama Luizei Melencu la  România TV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI