Close sidebar
Close sidebar

Managerul spitatului "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti a fost retinut de procurori! El a fost dus incatusat la sediul Politiei!

Perechezitiile de astazi de la spitalele din Capitala s-au lasat si cu retineri. Managerul Spitalului "Badgasar-Arseni", Bogdan Paltineanu, a fost retinut de catre procurorii DNA, dupa ce a fost audiat timp de patru ore.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a fost scos incatusat si dus la Arestul Politiei Capitalei, acolo unde va sta timp de 24 de ore. Paltineanu este acuzat de luare de mita, intre 5 si 10 la suta din valoarea unor contracte pentru reactivi de laborator si truse de diagnostic. Unul dintre contracte au fost incheiate cu firme ale lui Dorin Cocos.

Cazul de la "Bagdasar-Arseni" nu este singular, perchezitii au fost facute si la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Acolo au fost selectate mai multe persoane ce urmeaza sa fie duse la audieri.

Anchetatorii vizeaza prejudiciile produse de anumite contracte menite sa pacaleasca Statul roman. Prejudiciul estimat de anchetatori este de aproximativ 2,6 milioane de euro, noteaza cei de la news.ro.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI