Natalia Intotero este internată la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier. Ministrul Familiei a fost vizitat de Marcel Ciolacu în această dimineață, iar premierul a oferit primele detalii despre starea de sănătate a acesteia.

Marcel Ciolacu a vizitat-o pe Natalia Intotero la spital

Natalia Intotero, ministul Familiei, a fost implicată într-un accident rutier.

Accidentul a avut loc pe 27 august, pe un drum național din localitatea Racovița, din județul Vâlcea, în jurul orei 13:00. Natalia Intotero era pasager pe bancheta din spate a unui autoturism condus de un agent de securitate, în vârstă de 32 de ani.

Mașina în care se afla ministrul Familiei a fost izbită de un alt autoturism, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 41 de ani. Impactul puternic a făcut ca autoturismul în care se afla Natalia Intotero să se răstoarne într-un șanț.

Citește și: VIDEO Natalia Intotero, Ministrul Familiei, implicată într-un accident rutier! Mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț

Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit-o pe Natalia Intotero în stare stabilă. Inițial transportată la Spitalul din Râmnicu Valcea, Natalia Intontero a fost transferată la Spitalul Militar din Capitală.

Conform unor surse medicale, ministrul Familiei ar fi suferit un traumatism toraco-abdominal și o fractură de claviculă. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", se arată în comunicatul transmis de autorități.

În această dimineață, Natalia Intotero a fost vizitată de Marcel Ciolacu. Premierul a mers la spital, cu un buchet de flori, pentru a o vedea și a se interesa de starea ministrului Familiei.

Potrivit premierului, ministrul Familiei se află într-o stare de sănătate bună, iar recuperarea acesteia va fi rapidă.

Citește și: Andra, în doliu. Celebra cântăreață a făcut anunțul trist: "Am pierdut un om deosebit. Dumnezeu să-l odihnească în pace"

"Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero și veștile sunt bune. Are un tonus bun și se va recupera rapid!

", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Conform informațiilor transmise de antena3.ro, Natalia Intotero ar fi fost externată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si