Marcel Ciolacu a intrat în partid în 1990, când s-a înscris în Frontul Salvării Naționale, cariera lui politică începând în județul Buzău. În 2012 a ajuns deputat, devenind între timp unul dintre cei mai influenți oameni din partid.

Citeste si: Viorica Dăncilă, declarație șoc după ce a demisionat de la conducerea PSD

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu are studii de drept la Universitatea Ecologică din București, apoi a făcut un masterat la SNSPA și un curs postuniversitar la Colegiul Național de Apărare.

A fost jurist în Buzău, apoi a intrat în administrația locală și a ocupat mai multe funcții.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

A devenit viceprimar al Buzăului în 2008, iar la alegerile din 2012 a câștigat într-un colegiu în care l-a avut ca adversar pe Cezar Preda.

Citeste si: Viorica Dăncilă, adevărul despre performanțele școlare! A fost trimisă la un liceu mai slab pentru că a ratat un examen și a fost respinsă la Politehnică

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu.  După ce Sorin Grindeanu a fost demis, Marcel Ciolacu a devenit vicepremier în cabinetul condus de Mihai Tudose, cu care se înțelegea foarte bine. 

Marcel Ciolacu.  După ce Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova pentru a ispăși condamanrea definitivă de 3 ani și 6 luni de închisoare, Marcel Ciolacu a fost ales președintele Camerei Deputaților, cu 172 de voturi pentru și 120 de voturi împotrivă, pe 29 mai 2019, iar acum ar putea să îi ia locul Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si