Close sidebar
Close sidebar

Marcel Toader a vrut sa se afirme si in lumea politicii! Afaceristul a intrat in Partidul Ecologist si a ravnit la postul de primar al Sectorului 3!

Marcel Toader a intrat acum doi ani in politica.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Fost mare jucator de rugby, Marcel Toader (54 de ani) a devenit in ultima vreme personajul central al dezbaterilor tabloide, dupa ce a bifat si cel de-al saselea divort! Cum era normal, si separarea de Maria Constantin s-a facut tot cu scandal, omul de afaceri acuzandu-si fosta consoarta de infidelitate. Acum doi ani, pe vremea in care toate erau bune si frumoase in cuplu, Marcel Toader anuntase cu surle si trambite ca intra in viata politica, in randurile Partidului Ecologist Roman!

De altfel, Toader a si preluat imediat sefia filialei din Sectorul 3, Bucuresti, anuntandu-si chiar intentia de a-l inlocui la primarie pe Robert Negoita! Pana la urma, Toader nu a mai candidat, dar s epare ca si-a pastrat functia in partid, participand in continuare la diverse manifestatii.    

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI