Close sidebar
Close sidebar

Maria Karina, tânăra ucisă de fostul iubit în spatele Catedralei din Timişoara, a fost răzbunată

Condamnare după crima oribilă din centrul orașului Timișoara. Bărbatul care și-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuțit, în spatele Catedralei din oraș, a primit o condamnare mai aspră decât în primă instanță.

Razvan Ilie,

Karina a murit în drum spre siptal, ea neputând supravieţui rănilor.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Magistraţii de la Curtea de Apel Timiş au pronunţat sentinţa definitivă în dosarul odiosului asasin din Lupeni, care şi-a măcelărit fosta iubită în centrul Timişoarei. Cosmin Titiş, bărbatul de 31 de ani care și-a ucis fosta iubită în centrul Timișoarei, pentru că l-a părăsit, a primit acum sentința definitivă.

Curtea de Apel Timiş l-a condamnat pe Cosmin Titiş la pedeapsa de 30 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. În dosarul judecat pe fond, la Tribunalul Timiş, bărbatul primise o pedeapsă de 25 de ani de închisoare.

Citeste si: Ipoteză şoc în cazul lui Sebi, băiatul de 7 ani, dispărut de două săptămâni. Ce au găsit anchetatorii?

Crima oribilă din centrul orașului Timișoara

Maria Karina a fost ucisă în spatele Catedralei din Timişoara, de fostul iubit, în septembrie 2019. Amândoi erau din Lupeni și veniseră în Timișoara cu câteva luni în urmă de tragedie.

În data de 20 septembrie 2019, în jurul orelor 19:15, pe fondul geloziei, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane din municipiul Timişoara, Cosmin Titiş i-a aplicat fostei sale iubite, Karina Parnica, 25 lovituri de cuţit, în diferite zone ale corpului, în urma acestor lovituri tânăra suferind leziuni traumatice grave care au condus în scurt timp la decesul ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Drama tinerei de 20 de ani a început la scurt timp după ce a decis să se despartă de acesta.

Maria Karina a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei, Cosmin Titiş, pentru că, spun surse din anchetă, el nu a putut să accepte că va fi părăsit. Frumoasa brunetă își dorea să pună punct relației toxice pe care o avea alături de tânăr, relatează observator.tv. 

Criminalul are 31 de ani şi nu avea nicio ocupaţie, iar în acea zi a urmărit-o pe fată, înarmat cu un cuţit. Karina se plimba în parc cu o prietenă. Nu a crezut nicio clipă că îşi va găsi sfârşitul într-un mod atât de violent.

Bărbatul a chemat-o pe Karina ceva mai departe de prietena alături de care se plimba, au avut o scurtă discuţie şi brusc a scos cuţitul şi a lovit fără milă.

A înjunghiat-o pe fată în gât, în piept şi în faţă, de mai multe ori. Criminalul a fugit apoi şi a fost prins după trei ore de la comiterea crimei. Karina a murit în drum spre siptal, ea neputând supravieţui rănilor.

Karina a murit în drum spre siptal, ea neputând supravieţui rănilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI