Nici nu a apucat lumea sa se dezmeticeasca bine ce se intampla ca Marian Munteanu disparuse din nou de pe scena publica.

Unde se refugiaza Marian Munteanu? Desi are un apartament si o casa in Bucuresti si preda la Universitate, Munteanu isi petrece mare parte din timp la munte. Acolo, pe langa Breaza, fratele sau are o casa, iar fostul lider al studentilor si-a injghebat si o mica gospodarie, unde creste o vaca si cativa caini.

Marian Munteanu, la casa de la Breaza, acolo unde creste animale
Marian Munteanu, la casa de la Breaza, acolo unde creste animale

Marian Munteanu spune ca nu-i place sa fie in centrul atentiei si ca are o viata simpla. Nici nu are nevoie de prea multe, spune el: este casatorit, dar nu are copii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

In cele cateva zile in care a fost candidat la Primaria Capitalei, Marian Munteanu si-a facut publica si averea: o casa, un apartament si actiuni la doua firme de resurse umane. "Firma de baza e de resurse umane.

Eu, fiind de specializare etnolog-antropolog, m-am orientat spre acest domeniu al recrutarii si plasarii oamenilor competenti si am prestat aceste servicii- nu eu, firma a prestat aceste servicii- pentru angajatori, pentru firme", a marturisit Munteanu intr-un inteviu TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si