Mariana Danilenco a mers la munte și a petrecut alături de cele mai bune prietene ale sale. Șatena s-a fotografiat în ținute extrem de senzuale și și-a pus urmăritorii pe jar. Mariana de la „Puterea Dragostei” este mai fericită ca niciodată.

Citeste si: Parcă sunt surori! Cât de frumoasă este mama Roxanei Buzoiu de la „Puterea Dragostei”

mariana-de-la-puterea-dragostei-la-munte

Mariana Danilenco, alături de prietenele sale.

[Sursa foto: Instagram]

Marinescu și Mariana formează un cuplu?!

Cristi Marinescu și-a îndreptat privirea către o altă fată din universul „Puterea dragostei”, la două luni după despărțirea de Maria, la brațul căreia a ajuns în finală.

Citeste si: Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei”, din nou îndrăgostit. Este vorba despre o fostă concurentă

Fanii au observat o sclipire în ochii lui Marinescu atunci când a vorbit despre Mariana, declarând că ține legătura cu ea, deși aceasta e plecată în Londra.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Invitat într-o emisiune de pe Youtube, Marinescu a lăsat să se înțeleagă că știe foarte multe lucruri din viața Marianei, semn că sunt extrem de apropiați.

El a transmis că șatena nu mai stă cu Aya și zâmbind a zis că locuiește cu el.

Citeste si: Mariana și Aya de la „Puterea Dragostei” nu mai sunt prietene: „Oamenii se mai schimbă”

„Da, îmi trăiesc viața. N-a fost să fie cu Maria, asta e. Am plecat. Am deschidere, despre asta e vorba. Experimentați cât mai mult, Mariana!”, a

declarat Marinescu la Wownews.

„Mariana e genul de ispită. Îți dă puțin câte puțin. Eu prind momeala mai greu. O joacă și așa… Nu cred că poți să fii sigur de Mariana, dacă te place sau nu te place. E jucăușă așa. Are sex-appeal, din punctul meu de vedere. Are ceva al ei, așa”, a spus Cristi Marinescu.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor forma un cuplu. „Eu mă las îmbrăcat de femei. În finală m-am lăsat îmbrăcat de fosta mea iubită. Astăzi m-am lăsat îmbrăcat de Mariana. Ea m-a îmbrăcat astăzi”, a completat Cristi la Wownews.

Cristi a fost unul dintre cei mai populari concurenți din sezonul trei al show-ului de la Kanal D. Acesta a ajuns în finală, câștigând alături de Alexandra.

Citeste si: Cristian Marinescu, îndrăgostit în secret de Mariana! Dezvăluirile fostului concurent de la Puterea dragostei: „Ar putea exista o relație de iubire”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si