Close sidebar
Close sidebar

Marica, dupa meciul cu Manchester City: "Asta este nivelul fotbalului romanesc. Nu stiu cand va mai ajunge o echipa romana in gruplele Ligii Campionilor"

Atacantul Ciprian Marica a declarat, marţi seară, după ce a părăsit Arena Naţională în minutul 80 al meciului Stelei cu Manchester City, la scorul de 4-0, că nu ştie când va mai ajunge o echipă românească în grupele Ligii Campionilor.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ăsta este nivelul fotbalului românesc, nu ştiu când va mai ajunge o echipă română în gruplele Ligii Campionilor. Fotbalul românesc are nevoie de ceva neapărat şi nu mă refer doar la Steaua, aici este un caz fericit, dar dacă nu se face ceva fotbalul românesc moare. Ce rost mai are să mă gândesc acum că aş fi putut fi pe teren", a declarat Marica, potrivit News.ro.

Întrebat despre faptul că fanii dinamovişti au făcut o coregrafie la meciul Stelei, Marica a răspuns: "Îi las pe ceilalţi să comenteze".

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Marica a plecat în minutul 80 al meciului, când a părăsit Arena Naţională şi selecţionerul Cristoph Daum/

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI