Deoarece starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a îmbunătățit semnificativ, un procuror italian a mers la clinica unde este internat în prezent și i-a comunicat oficial faptul că are calitatea de suspect în dosarul penal deschis la București, după accidentul în care a fost implicat.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența subtanțelor interzise.

Citeste si: O partidă de amor s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o tânără de 21 de ani. A rămas mutilată

Citeste si: Horoscop 2019. Cea mai rea femeie din zodiac. Nu este bine să stai în calea ei!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El este tânărul care a murit în urma accidentului produs de Mario Iorgulescu! Dany Vicol avea 24 de ani și două fetițe

Dany Vicol este tânărul de 24 de ani care a murit în accidentul teribil produs de fiul lui Gino Iorgulescu. Tragedia a avut loc pe șoseaua Chitila.

Citeste si: Visul unui tânăr de 19 ani de a deveni polițist s-a spublerat. Ștefan a murit după ce s-a izbit cu mașina de un cap de pod

Mario Iorgulescu a pierdut controlul mașinii sale, a intrat pe contrasens și a făcut praf autoturismul condus de Dany Vicol. Tânărul de 24 de ani, tată a două fete, a murit pe loc în urma impactului devastator.

Mario Iorgulescu, aflat la volanul unui bolid de lux achiziționat recent, este cel cel care a provocat accidentul, după ce a scăpat mașina de sub control. Potrivit martorilor conducea cu viteză mare, având 240 de km/oră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si