Acciedntul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1:10.
În urma impactului tânărul și iubita au rămas încarcerați. Nenorocirea s-a petrecut chiar sub ochii unor asistenți medicali care se întorceau cu ambulanța de la un caz.

Citeste si: Copilă de 13 ani, snopită în bătaie de alte două adolescente. Totul a fost filmat și transmis pe internet

Citeste si: Dăncilă: ”Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Băiatul a fost transportat la spital în stare critică fiind ținut în viață doar de aparate, iar prietena sa a scăpat doar cu câteva răni minore.
Din cauza rănilor foarte grave pe care le suferise, tânărul a murit la spital.
Ștefan își dorea să devina ofițer și se pregătea pentru a intra la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București. Tânărul a fost primul elev admis la liceul din Tășnad, a decalarat unul dintre profesorii săi într-un mesaj emoționant.

Citeste si: Regina Maria, desertul pe care toată lumea îl iubeşte. Cum să îl prepari ca un mare cofetar

”Iubite Prințule Șega, cum îți ziceam cu drag, în urmă cu 4 ani, când ai fost admis primul în cadrul liceului nostru (…) Azi, dragul nostru învățăcel, mândru de tine c-ai vrut s-ajungi un ofițer, îmi aduci lacrimi și suspine, doruri și multă amintire.

Sper că te-ai mutat într-o stea luminoasă de unde ne vei privi pururea pe cei încă în viață”, este mesajul acestuia, potrivit presasm.ro.

Prietena lui, Carina, a anunțat pe Facebook că tânărul va fi condus marți pe ultimul drum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si