Doi poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere au fost răniţi după ce autospeciala în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, marţi seara, pe DN 15, în localitatea Săvineşti, județul Neamț.

Citește și: Un copil de 11 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Giurgiu

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a precizat că autospeciala avea în funcţiune sistemele de avertizare sonore şi luminoase.

Șoferul care a lovit mașina de poliție are doar 20 de ani.

politia accident

Mașină de poliție, lovită în plin de un autoturism în Neamț

[Sursa foto: Facebook]

„În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autospecială din cadrul Serviciului Rutier Neamţ, în care se aflau doi poliţişti. Autospeciala avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Cei doi poliţişti au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Polițiștii rutieri au ajuns la spital

Pompierii au intervenit la accident cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi două ambulanţe SMURD.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Pompierii au acţionat pentru scoaterea celor două cadre ale IPJ din autoturism, care au fost preluate şi transportate de echipajele SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Citește și: Tragedie în Hunedoara: un biciclist a decedat după ce a fost accidentat pe DN74

Şi celelalte trei persoane, din maşina implicată în accident, au primit îngrijiri medicale.

Accident cu mașină de poliție în Neamț

Accident cu mașină de poliție în Neamț

[Sursa foto: IPJ Neamt]

Accidentul ar fi fost cauzat de un șofer drogat

Potrivit presei locale, cercetările efectuate de anchetatori în cazul accidentului de pe 3 ianuarie, de la Săvinești, soldat cu rănirea a doi polițiști aflați în misiune, au stabilit că evenimentul a fost provocat de un tânăr aflat sub influența unor substanțe halucinogene, care nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Citește și: Doi tineri din Gorj au ajuns în arest după un video postat pe internet. Unul dintre ei l-a pus pe iubitul surorii sale să îl filmeze cu pistolul în mână

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Autospeciala ar fi efectuat semnal luminos și acustic de oprire a unui autoturism care se deplasa din sens opus, al cărui conducător auto nu s-a conformat semnalului. În momentul efectuării manevrei de întoarcere pentru a se proceda la urmărirea acestuia, autospeciala de poliție a fost acroșată de un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Podoleni”, a transmis Poliției Neamț.

Primul autoturism și-ar fi continuat deplasarea spre municipiul Piatra Neamț, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se că la volan era un tânăr de 21 de ani, din Borlești, informează Monitorul de Neamț.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. ” Totodată, deoarece tânărul de 21 de ani, manifesta un comportament nefiresc a fost testat  cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Amfetamină. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante ”, mai anunță IPJ Neamț.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor ce au condus la producerea acestui eveniment rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si