Close sidebar
Close sidebar

Maşini blocate pe drumurile din judeţul Ialomiţa

Mai multe maşini au rămas blocate pe drumuri din judeţul Ialomiţa, unde este cod galben de ninsori şi vânt puternic.

Alina Raducu,

Maşini blocate pe drumurile din judeţul Ialomiţa

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase înregistrate pe raza judeţului în ultimele ore s-au impus mai multe intervenţii în sprijinul unor persoane blocate pe drumurile înzăpezite.

Mai multe mașini au rămas blocate din cauza stratului mare de zăpadă, în Ialomița

La Feteşti, o persoană a rămas înzăpezită într-un camion. În aceeaşi localitate, pe DJ 212, au rămas înzăpezite 2 camioane, 1 dubă şi 1 autoturism. Au intervenit voluntarii de la SVSU Feteşti şi muncitorii de la Drumuri Judeţene şi Poliţia.

Totodată, în localitatea Andrăşeşti, un TIR a ieşit în decor, iar în localitatea Mihail Kogălniceanu, pe un drum communal, au rămas blocate 5 autoturisme.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul asasinatului cu bombă de la Arad. Anchetatorii fac percheziții la domiciliul fiicei milionarului ucis- antena3.ro

Tot din cauza viscolului, în localitatea Raşi, pe DJ 201B – două TIR-uri nu pot înainta. Şoferii au părăsit maşinile, fiind anunţaţi muncitorii de la Drumurile Judeţene care să intervină pentru deszăpezire.

Citeste si: Iarna își arată colții. Cod portocaliu de viscol în sud-estul țării- HARTA

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI