Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Măsurile fiscale au ajuns în atenția Fondului Monetar Internațional

„Pachetul de măsuri fiscale a ajuns sub lupa reprezentanților Fondului Monetar Internațional. În urmă cu puțin timp s-a încheiat o ședință extrem de importantă, aici, la Palatul Victoria. O ședință la care au participat reprezentanții FMI împreună cu premierul Marcel Ciolacu.

Spun cei de la FMI că ar trebui ca Guvernul să implementeze noi creșteri de taxe, noi reforme fiscale pentru că există un risc privind creșterea economică. De exemplu, majorarea salariilor ar putea să încetinească scăderea inflației. Mai mult decât atât, au vorbit și despre acea plafonare privind prețurile alimentelor, adică adaosul comercial limitat pentru că cei de la FMI consideră că această măsură ar putea să crească prețurile pentru celelalte alimente.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este de precizat faptul că mare parte dintre măsurile care se regăsesc în noul pachet fiscal al Guvernului sunt, de fapt, recomandări făcute de FMI anul trecut .”, transmite  Diana Buzea, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si