Restaurantul nu mai este atat de rentabil si, avand in vedere ca expira contractul de inchiriere a spatiului unde se afla, e posibil ca managerii din Romania sa ia decizia sa inchida localul.

Daniel Boaje, directorul general Mc Donlad's Romania a sustinut ca sunt sanse mari ca actualul spatiu de la Obor sa se inchida si proiectul sa fie relocat in noul Veranda Mall, centru comercial ce se va inaugura in toamna acestui an.

"Contractul de inchiriere al spatiului din Obor este inca valabil si suntem in negocieri. Sunt doua posibilitati- una este sa inchidem sau sa prelungim, dar acest lucru il vom hotari spre finalul acestui an. Locatia din Obor este una cu foarte mare potential, generand si un trafic foarte ridicat. (…) Trebuie sa ne gandim, insa, ca este un contract care ajunge la maturitate. Sunt locatii care in urma cu 15 ani erau excelente, azi acum nu mai sunt atat de atragatoare (…) Ne uitam inclusiv la varianta de parasire a spatiului, asta si pentru ca vom deschide un restaurant in viitorul spatiu comercial Veranda Mall", a declarat Daniel Boaje pentru cei de la wall-street.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si