Close sidebar
Close sidebar

Meci de tenis intrerupt de tenismenul Nadal, pentru ca o mama din tribune sa isi gaseasca fiica

Rafael Nadal a dat dovada de caracter in timpul unui meci demonstrativ pe care il sustinea impotriva legendei tenisului John McEnroe, in fata a 7000 de spectatori. Nadal a oprit jocul in momentul in care o mama aflata in tribune a inceput sa strige ca nu isi gaseste fetita.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Nadal, care facea echipa cu Simon Solbas impotriva fostilor lideri mondiali Carlos Moya si John McEnroe, urma sa serveasca, insa s-a oprit cand a auzit zgomotul in tribune si a asteptat ca situatia sa se rezolve, scrie Hotnews.
Ajutata de alti oameni din tribune, mama a strigat-o pe Clara pe care dupa cateva secunde a si gasit-o, in aplauzele publicului.

Nadal, care facea echipa cu Simon Solbas impotriva fostilor lideri mondiali Carlos Moya si John McEnroe, urma sa serveasca, insa s-a oprit cand a auzit zgomotul in tribune si a asteptat ca situatia sa se rezolve.

Ajutata de alti oameni din tribune, mama a strigat-o pe Clara pe care dupa cateva secunde a si gasit-o, in aplauzele publicului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI