Close sidebar
Close sidebar

Medicii credeau că este gravidă și au vrut să-i facă cezariană! Ce au descoperit este halucinant

Este vorba despre o fată de doar 24 de ani care a reușit să șocheze medicii unui spital. Tânăra a apărut în fața medicilor cu o burtă uriașă, ca de gravidă.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicii au crezut inițial că este gravidă și au vrut să-i facă cezariană, dar tânăra le-a spus că nu are cum să fie însărcinată. Fata a povestit că în urmă cu câteva luni era mult mai plinuță. Fiind dornică să slăbească, tânăra a început să țină un regim alimentar special și să facă sport destul de des.

Din păcate, burta fetei nu scădea, ci din contră, creștea din ce în ce mai mult pe parcurs ce înainta cu regimul.

Medicii au supus-o pe tânără la o serie completă de analize medicale și teste. Aceștia au vrut să se asigure că nu este gravidă, făcându-i și o ecografie. În cele din urmă, medicii au constatat că fata avea de fapt, o tumoră la ovare, cauza fiind schimbarea drastică în alimentație și a forțării fizice.

Citeste si: Cameron Boyce a murit în somn! Avea doar 20 de ani

Citeste si: Elena Udrea, însărcinată din nou? Declarația controversată făcută de Adrian Alexandrov

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Provocarea care i-a pus capăt zilelor. Un bărbat a murit după ce a înghițit o șopârlă

Descoperind problema, medicii au decis să o opereze de urgență. Tumora de pe ovare era uriașă și apăsa pe sistemul ei de reproducere, precum și pe alte organe vitale. Pacienta abia ajunsese la spital pe picioarele ei, iar apoi a început să i se facă rău de la atâtea teste și analize.

Fata avea o tumoră de 32 de kg

Medicul care a realizat operația de extirpare a tumorii se numește Eric Hanson Viana. Acesta lucrează în spitalul din Mexico City și susține că a fost primul lui caz de acest fel, din toată cariera sa. Este un caz medical extrem de rar despre care medicii doar citeau în cărți.

Pacienta a stat în sala de operații mai multe ore.

În tot acest timp medicii s-au sacrificat pentru a-i scoate tumora de pe ovare. Formațiunea avea jumătate de metru în diametru și o greutate de 32 de kg. Intervenție a durat 5 ore, iar abdomenul tinerei s-a desumflat.

După 6 luni de la operație, fata s-a recuperat și se simte mult mai bine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI