Adrian Alexandrov şi Elena Udrea îşi doresc o familie numeroasă, iar omul de afaceri nu a negat acest lucru. Ba din contră, Alexandrov a declarat că și-ar dori patru sau chiar cinci copii, însă situația actuală nu le permite acest lucru.

"Relaţia noastră s-a schimbat în bine. Faptul că un copil ne leagă acum este un lucru extraordinar. Ne simţit amândoi ca doi părinţi norocoşi să avem un aşa copil minunat.

Eu mă duc destul de des la ele. Din nefericire pentru mine, eu mai am perioade în care mă întorc în România pentru că am un business în imobiliare aici.", a spus Adrian Alexandrov.

Citeste si: Provocarea care i-a pus capăt zilelor. Un bărbat a murit după ce a înghițit o șopârlă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Care este povestea de iubire a Biancăi Neagu, îndrăgita actrița de telenovele, și cu cine se iubește! Acum este o adevărată femeie

Citeste si: Stevie Wonder va fi supus unui transplant de rinichi

Alexandru Alexandrov vrea cinci copii

"Eu m-aş gândi şi la al patrulea, al cincilea copil. Atât de mult îmi plac copiii... Aş face mulţi. Şi Elena îşi doreşte, vedem. E şi situaţia care e... Aşteptăm să vedem ce se întâmplă", a continuat Alexandrov potrivit Antena 3.

Adrian Alexandrov facă naveta între România și Costa Rica, acolo unde Elena Udrea este refugiată, având probleme cu justiția.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si