Alaa Mousa este un medic sirian de 36 de ani. El a ucis un om și a torturat alți 18. Oribilele fapte au avut loc într-o închisoare, iar acum procurorii l-au arestat și l-au condamnat la închisoare.

Citeste si: O femeie a decedat după ce un individ a împins-o în fața metroului, în urma unui atac rasist

Medicul este acuzat acum de uciderea unui deținut și de torturarea a 18 persoane.

Sirianul a ajuns în Germania în 2015 pentru o viză de muncitori calificați, după ce a lucrat la o închisoare militară din orașul Homs, Siria.

Citeste si: O profesoară de 22 de ani a fost ucisă în bătaie. Un român stabilit în Irlanda este principalul suspect

De ce a recurs medicul la acest gest

Bărbatul a torturat un bărbat din închisoare, apoi i-a administrat o injecție letală. Conform Poliției, el a săvârșit crima penntru a-și arăta „puterea absolută”. De asemenea, Mousa este acuzat de torturarea a 18 persoane. Se pare că acesta ar fi turnat lichid inflamabil pe rănile unui deținut, după care i-a dat foc. Victima ar fi rămas fără dinți în urma faptei oribile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Revoltă după crimă în Bolintin

Principalul martor al crimei este Ahmad, un fost prizonier, Într-o închisoare din Homs. Alaa a fost chemat în ajutorul unui deținut care suferea un atac de epilepsie, iar apoi l-a lovit pe pacient cu pumnii în față, cu piciorul în cap, după care l-a rănit cu o țeavă de plastic.

Victima a murit după câteva zile, iar decesul ar fi fost cauzat de pastilele pe care acesta i le recomandase.

Procurorii susțin că unii deținuți au fost grav răniți prin lovire. Bărbatul a lucrat în mai multe locuri ca ortoped, înainte de a fi arestat. Se pare că Alaa Mousa nu le oferea deținuților ajutorul și îngrijirile necesare, ci îi tortura cu sânge rece.

Citeste si: Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect al dublei crime de la Iași, rugat de un apropiat al victimei să meargă la casa unde a avut loc masacrul

De asemenea, autoritățile îl acuză pe Alaa Mousa de tortura a 18 persoane, uciderea unui deținut, vătămare psihică și fizică gravă. Oamenii legii s-au ocupat de cercetarea cazului, iar medicul a fost condamnat în Germania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si