Close sidebar
Close sidebar

Mega Image a devenit liderul comertului modern din Capitala cu vanzari de peste 3 miliarde de lei!

Cei de la Mega Image au reusit sa ajunga liderul comertului modern din Capitala cu o cota de piata estimata de catre cei de la Ziarul Financiar la 18% anul trecut si cu vanzari de peste 3 miliarde de lei doar pe piata bucuresteana.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest lucru este extrem de important daca luam in considerare faptul ca Bucurestiul reprezinta circa 22% din totalul comertului alimentar din Romania, desi are doar 10% din populatia tarii, dar diferenta este facuta de puterea mai mare de cumparare.

Anul trecut, consumatorii din Bucuresti au cheltuit in comertul dominant alimentar circa 16,5 miliarde de lei anii trecuti, o pondere de 76% din bani fiind lasati la casele hipermarketurilor, iar restul catre micii comercianti de cartier.

Vanzarile Mega Image au crescut extrem de mult si au ajuns lideri pe piata bucuresteana. In acest top sunt urmati de catre Carrefour si Kauflan. La nivel national podiumul este diferit, Kaufland fiind lider absolut, urmat de Carrefour si Lidl, noteaza cei de la ZF, potrivit estimarilor proprii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI