Mehmet Yılmaz Ak, cunoscut pentru abilitatea sa de a da viață personajelor negative, a găsit o altă modalitate de a-și exprima creativitatea în timpul pandemiei. În această perioadă dificilă pentru întreaga omenire si-a transpus emoțiile și gândurile sale pe pânză, creând adevarate opere de artă în care individul și efemeritatea vieții sunt teme centrale.

Citește și: Explorați Tinutul Pădurenilor cu gazdele emisiunii "ROventura", sâmbătă, la Kanal D!

Cu o abilitate remarcabilă, el combină imaginația cu realitatea, transformându-si trairile în creații cu adevărat uimitoare, de factură suprarealistă. Actorul a povestit pentru presa din Turcia cum a inceput, în pandemie, să producă imagini digitale, inspirat de artistul Bob Ross; apoi s-a apucat de pictat in acryl, vopsea si ulei, dorindu-și pe mai departe sa își dezvolte acest talent descoperit recent.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mehmet Yılmaz Ak, întunecatul procuror Pars din "Secrete de familie", pictor în timpul liber

Mehmet Yılmaz Ak, în vârstă de 36 de ani, este originar din Diyarbakır și este cel mai mic dintre cei șase copii ai familiei sale. După înscrierea la Universitatea Ege, Departamentul de Relații Internaționale, a ales să urmeze Facultatea de Teatru a Universității Kadir Has, pe care a absolvit-o cu succes.

Teatrul a fost prima sa dragoste, iar în timpul facultății, el a fondat trupa "Teatrul Non". Cariera sa actoricească a debutat pe scenă, apoi în televiziune cu un rol în serialul "Ben de Özledim". De-a lungul anilor, a interpretat numeroase roluri, atât în piese de teatru, cât și în seriale și filme. Cu toate acestea, puțini știu că Mehmet Yılmaz Ak a debutat cu succes și ca dramaturg, piesa sa "5.
Basamak" fiind distinsă cu mențiunea de onoare la Concursul de Dramaturgie al Editurii Mitos în 2008.

Citește și: Cornel Palade, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în această duminică, la Kanal D

Pe Mehmet Yilmaz Aki ll puteti urmari si în această seară, într-un nou episod extrem de intens al serialului “Secrete de familie”,  de la ora 20:00, la Kanal D;  dezvăluirile se țin lant, iar eroii principală ai povestii sunt tot mai aproape de adevar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si