Planeta Mercur guvernează comunicarea în astrologie. Aceasta a intrat în retrograd pe 27 septembrie 2021 și a iesit pe data de 18 octombrie 2021. În timpul retrogradării lui Mercur, planeta s-a deplasat înapoi de la vest la est.

Mercur a iesit din perioada de retrogradare

Astfel, Mercur a ieșit din retrogradare pe 18 octombrie 2021. Zonele pe care mercur le-a stăpânit au fost perturbate, dar în scurt timp soarele va ieși din nou și se va instala o stare de echilibru.

Tot pe 18 octombrie, Mercur a intrat in miscare directa in Balanta, unde Jupiter isi incepe si el miscarea directa in Varsator.

Toată lumea a trecut prin momente de confuzie serioase ce au starnit emotii si ne-a pus la încercare modul de a comunica cu ceilalti.  Însă, de-acum, Mercur intra in miscare directa in Balanta, in aceeazi si in care Jupiter isi incepe si el miscarea directa in Varsator. Ambele planete guverneaza procesele de gandire, astfel te poti astepta cu siguranta la mai multa claritate în raspunsuri. 

Mercur nu mai este retrograd. Cum sa aranjezi haosul creat de planeta comunicarii

Mercur nu mai este retrograd. Cum sa aranjezi haosul creat de planeta comunicarii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Care este semnificatia caselor astrologice

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mercur retrograd apare de trei ori pe an. Mai ales în lunile ianuarie – februarie, iunie – iulie, septembrie – octombrie. 

Cum sa aranjezi haosul creat de Mercur retrograd?

De data aceasta, Mercur a fost retrograd peste zodia Balanță, conform sistemului occidental și peste zodia Fecioară, potrivit astrologiei orientale până pe 18 octombrie 2021.

Însă, Mercur retrograd a fost un moment bun pentru canalizarea energiei interioare, reflectare și reevaluare asupra oricărui lucru pe care l-ai făcut în ultimele luni.

Tema principală, însă, a acestui ultim mercur retrograd a fost comunicarea și relațiile.

Însă, odată cu iesirea lui Mercur din retrogradare, valul de dificultate se ridica si totul se va vedea mult mai clar.

Fenomenul atrologic numit Mercur retrograd este unul dintre puținele tranzite care afectează pe toată lumea destul de uniform, iar efectele sale sunt întotdeauna evidente. Este important de menționat faptul că, perioadele în care Mercur este retrograd nu sunt 100% rele și că aduc și ele ceva bun! Mercur retrograd zâmbește asupra câtorva semne zodiacale, aducându-le noroc în viața amoroasă. Iată semnele zodiacale care vor fi norocoase în dragoste sau pot să întâlnească pe cineva special în timp ce Mercur este retrograd: Taur, Rac, Scorpion și Capricorn.

Mercur nu mai este retrograd. Cum sa aranjezi haosul creat de planeta comunicarii

Mercur nu mai este retrograd. Cum sa aranjezi haosul creat de planeta comunicarii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 10 caracteristici comune ale femeii din zodia Taur

In ce data se intoarce Mercur in retrograd?

În astrologie, Mercur semnifică schimbul de informații și bunuri, gândire, relații de afaceri, instruire, călătorii, transport, comunicații și informații. În special Vărsătorii, vor trebui să fie foarte atenți în 2022. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mercurul este retrograd de 3 sau chiar de 4 ori pe an și durează aproximativ 3 săptămâni. Acestea sunt perioadele din anul 2022 în care Mercur va fi retrograd:

13 ianuarie- 25 ianuarie: Mercur retrograd în Vărsător
26 ianuarue- 3 februarie: Mercur retrograd în Capricorn
9 mai- 22 mai: Mercur retrogradîn Gemeni
23 mai- 2 iunie: Mercur retrograd in Taur
9 septembrie- 22 septembrie: Mercur retrograd în Balanta
23 septembrie- 1 octombrie: Mercur retrograd în Fecioara
28 decembrie- 18 ianuarie: Mercur retrograd în Capricorn

Citeste si: Horoscop 2022 Scorpion. Schimbări majore în viața acestui nativ


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si