Mercur retrograd 10 mai- 3 iunie 2022: Descoperă tot ce trebuie să știi despre acest eveniment și ce trebuie să faci pentru a trece fără probleme peste această perioadă delicată. 

Iată zodiile care vor trebui să aibă grijă în această perioadă!

Taur

Trebuie să fii foarte atent/ă unde îți irosești banii și energia. Asigură-te că verifici cu atenție scadențele facturilor și că plătești totul la timp, iar abia apoi fă-ți planuri cu resursele rămase.

Casa veniturilor îți va fi profund afectată de acestă mișcare a lui Mercur și ești în pericol să pierzi mai mult decât ai plănuit.

Gemeni

Pregătește-te pentru o criză existențială și înarmează-te cu mult calm și răbdare. Mercur retrograd va intra în zodia ta la jumătatea lunii mai și te va face să ai mari îndoieli cu privire la scopul tău pe acestă lume.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Fazele lunii mai 2022: Când este Lună Plină şi Lună Nouă

Poți depăși momentele grele dacă apelezi la ajutorul prietenilor și dacă îți pui capul pe pieptul unei persoane din familie. Părerile celorlalți îți pot da încredere în tine, făcându-te să renunți la negativitate și să scapi de anxietate.

Fecioară

Orice pas greșit poate face ravagii în viața ta socială, având în vedere că energiile negative ale lui Mercur retrograd îți vor afecta, în principal, imaginea publică.

Ar fi bine să stai departe de rețelele sociale și să nu încarci în mediul online postări care te-ar putea face să scazi în ochii altora. Păstrează discreția în această perioadă, nu te afișa în societate cu ținute extravagante și nu îți argumenta opiniile contradictorii.

Pești

Mercur retrograd se va afla în casa familiei tale, iar dramele domestice vor fi la ordinea zilei. Încearcă să stai departe de conflicte și să îți controlezi limbajul, ca să nu rănești oamenii pe care îi iubești.

În plus, îți va fi afectată și sfera comunicării, iar confuzia se va instala în mintea ta, împiedicându-te să te exprimi clar și să procesezi informațiile în mod corect. Vei face multe lucruri necugetate dacă nu analizezi înainte posibilele consecințe. E ca și cum te apuci să montezi mobilă fără să ții cont de instrucțiuni și la final realizezi că ai greșit totul. O vei da în bară de multe ori în această perioadă și vei regreta că nu ai ascultat de sfaturile celor mai înțelepți.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Pluto se află în retrograd în zodia Capricorn începând cu 29 aprilie 2022. Află cum e influențată zodia ta de acest tranzit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si