Andra Volos de la „Puterea Dragostei” surprinde din nou. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a făcut dezvăluiri incendiare. „Am ajuns acasă, mi-am dat și eu drumul la aerul condiționat...eu care nu transpir deloc, chiar dacă alerg o oră, abia transpir. Stau foarte prost cu arderile. E un semn bun acum, înseamnă că o să slăbesc. Vreau să vorbesc cu subiectul în legătură cu fațetele.

Nu am fațete. Am primit mesaje...se observă faptul că dinții mei sunt naturali, sunt și denivelați, nu sunt super pefecți. O să îi am perfecți peste 10 ani. Nu vreau să merg pe opțiunea asta de fațete. Toată lumea zice că o să fim toate la fel: nasul, buze, fațete, bust și așa mai departe. Mă mulțumesc cu puținul.”, a zis Andra Volos.

Citeste si: Veste șoc: Bogdan Mocanu și fratele său au împărțit aceeași fată: ” a fost cu o gagică a mea”

Bruneta sexy a mărturisit că merge pe stilul cât mai natural. „Ca să ai grijă de dinți, pentru că eu am foarte mare grijă de ei...să te speli cât mai des, să încerci să bei cât mai puțini coloranți sau să bei cu paiul. În caz că vei consuma cola sau cafea...”, a adăugat Volos.

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- vacanță după vacanță

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” este singură în prezent, însă nu se plânge de acest lucru. Tânăra călătorește, zâmbește și iubește.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a revenit în țară. Bruneta a fost așteptată cu brațele deschise de Andreea Ardelean

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ea locuiește alături de prietena ei cea mai bună, Deea Ardelean, într-un apartament din Capitală. Cele două sunt de nedespărțit, așa că în vacanțe tot împreună merg.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” petrece alături de Costel Biju. Ce a transmis bruneta

mesaj andra volos de la puterea dragostei
Andra Volos.[Sursa foto: Instagram]

Fetele au fost, de curând, în Italia. Ele au făcut senzație, însă, și pe litoralul românesc.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii după o intervenție chirurgicală: „Îmi vine să mor"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si