Close sidebar
Close sidebar

Mesaj dur la adresa lui Cătălin Moroșanu: „Să-i vedem pe cârcotaşi, eu lupt şi gratis!”

Cătălin Moroșanu a primit un mesaj dur din partea adversarului Daniel Ghiță. Cei doi luptători se contrează de câteva luni bune pe reţelele de socializare sau prin intermediul interviurilor, însă nu s-a ajuns la un numitor comun pentru un meci.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesaj dur la adresa lui Cătălin Moroșanu

Citeste si: Bărbat din judeţul Alba, reţinut după ce şi-a lovit nepotul de 11 ani cu un cablu metalic, peste braţe şi spate

Daniel Ghiță, sportivul în vârstă de 38 de ani a fost învins la Campionatul Mondial de Wushu din China, iar acum îi trimite noi săgeţi marelui rival.

La scurt timp după ce a fost învins în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Wushu din China, Daniel Ghiţă a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, iar una dintre ţinte a fost Cătălin Moroşanu.

„Să-i vedem pe cârcotaşi, eu lupt şi gratis!”

„Să-i vedem acum pe cârcotașii care mințeau opinia publică, de frică să nu lupte cu mine, că le-a cerut Ghiță sute de mii de euro pentru o luptă. Eu lupt și gratis! Când vrei să lupți, luptă! Sunteți toți mari patrioți pe Facebook, steaguri, tricolorul peste tot, dar când are nevoie România de voi la un campionat mondial, dacă nu primiți bani..

nu vă prezentați! Excepție, Andrei Stoica.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Tăriceanu anunţă că ALDE va susţine Guvernul propus de Orban

Împreuna am mers să reprezentăm România în 2017 la Wushu. Am luat medalia de bronz. Felicitări, tot respectul domnului Pătrut Grindeanu și antrenorului Horațiu Bârleanu, că se lupta pentru acest sport și fac sacrificii inumane! Om de omenie și om care respectă sportul și sportivii!”, a fost mesajul lui Daniel Ghiţă.

Înainte să-l contreze pe Cătălin Moroşanu, Daniel Ghiţă a explicat motivul pentru care a ales să participe la Campionatul Mondial de Wushu, chiar dacă luptătorul de 38 de ani nu practică acest sport, conform fanatik.ro.

„Când Federația Română te roagă să mergi să reprezinți România, fără bani, că federațiile din România nu au bani să plătească sportivii de performanță, eu am acceptat să plec să reprezint România într un sport pe care nu îl practic, fără remunerație. Dacă ești patriot, mergi pentru țara ta oriunde în lume!

Citeste si: Dăncilă: Nu avem nevoie de un preşedinte care nu lucrează sâmbătă şi duminică, care nu lucrează după ora 18, că are somnul de frumuseţe

Am fost mândru să fiu prezent, aici, la Campionatul Mondial Wushu, China 2019. Am pierdut, dar anul viitor luăm medalia de aur”, a mai precizat Daniel Ghiţă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI