Mesaj important pentru toți românii care și-au cumpărat deja biletele de plecare pe meleaguri străine, de Revelion. Trebuia să-l ia în calcul pentru a evita aglomerația și haosul din aeroport.

Citeste si: Un avion s-a prăbușit în Republica Dominicană. Nouă persoane au murit, printre care doi copii și un cunoscut producător muzical

Anunț pentru românii care părăsesc țara

Potrivit ultimului anunț făcut de Compania Națională Aeroporturi București, românii care doresc să plece în străinătate din Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni, trebuie să vină cu cel puțin trei ore înainte de ora decolării.

Citeste si: Veste momentului pentru şoferi: Un nou sistem de plată îi va scuti de grija jetoanelor în parcarea aeroportului Otopeni

„Facem apel la toți pasagerii să respecte măsurile de combatere a pandemiei de CoVid-19 aplicabile în aeroport, inclusiv pe cele privind distanțarea și purtarea măștii de protecție. Recomandăm ferm pasagerilor să se prezinte din timp la aeroport – cu minimum 3 ore înaintea orei decolării – și să dețină toate documentele necesare călătoriei, așa cum le este solicitat de către compania aeriană transportatoare( bilet de avion, carte de identitate/ pașaport, certificate de testare/ vaccinare, cod QR PLF, etc.)”, este o parte din mesajul transmis de companie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mersul Trenurilor 2022: Cum poţi verifica online ce schimbări operează CFR din data de 12 decembrie?

Totodată, Compania Națională Aeroporturi București i-a rugat pe toți pasagerii care pleacă în străinătate în această perioadă să manifeste răbdare și înțelegere pentru eforturile personalului din aeroport.

mesaj pentru românii care vor să părăsească țara

Anunț de ultim moment.

[Sursa foto: PixaBay]

Compania Națională Aeroporturi București a anunțat că cele mai multe aeroporturi europene și din întreaga lume se confruntă în această perioadă cu o situație similară, perioada Sărbătorilor de Iarnă fiind una în care, tradițional, oamenii călătoresc mai mult.

În privința întoarcerii în România, peste 100.000 de români care s-au întors în țară au fost nevoiți să petreacă Sărbătorile de Iarnă, pentru care s-au și întors acasă, în carantină, în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Veste bună pentru toți cei care călătoresc cu avionul. Pot primi între 250 și 600 de euro. Decizia luată de Curtea de Justiție a Uniunii Europene

Poliția a cerut ajutorul pompierilor, pentru a se asigura că toți românii întorși în țară respectă regulile și măsurile restrictive impuse de lege, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si