Pe data de 28 aprilie 2024, creștinii sărbătoresc Intrarea Domnului în Ierusalim. Această zi se mai numește și Duminica Floriilor.

Cu ocazia acestei sărbători minunate și importante, transmite-le celor dragi un mesaj creștin frumos. Surprinde-ți apropiații cu cele mai frumoase urări de Florii 2024.

Mesaje creștine pentru Duminica Floriilor 2024

„În Duminica Floriilor sărbătorim intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim.

Să îl purtăm mereu în sufletul nostru pe Mântuitorul care mereu ne-a iubit și protejat de toate cele rele. Vă urez tuturor sărbători fericite alături de cei dragi!”

„Să aveți parte de o Duminică a Floriilor excepțională! De sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim, doresc să vă împărtășesc cele mai bune gânduri! Să fiți fericiți și iubiți tot restul vieții de acum încolo, așa cum Hristos a iubit oamenii!”

Citește și: Mesaje de Florii 2024: Urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica

felicitare de florii

Trimite-le celor dragi o felicitare pentru Duminica Floriilor 2024.

[Sursa foto: Facebook ]

„Să ai parte de multe bucurii în această zi de sărbătoare, dragul meu prieten! Să fii iubitor precum Iisus Hristos și bucuros precum creștinii care l-au întâmpinat la intrarea Sa în Ierusalim! Sărbători liniștite alături de cei dragi îți doresc!”

„Duminica Floriilor ne amintește de bucuria și entuziasmul pe care creștinii l-au simțit când Mântuitorul a intrat în Ierusalim, după săvârșirea minunii pentru Lazăr! Să fim bucuroși în această zi de sărbătoare și să împărtășim iubirea cu cei dragi nouă!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Dragi prieteni, în această Duminică a Floriilor, propun să ne deschidem inimile în fața lui Iisus, așa cum creștinii au întins ramurile de palmier în calea sa la intrarea în Ierusalim! Să aveți o zi binecuvântată și plină cu bucurii!”

„Draga mea, să ai parte de o zi de Florii magnifică! Să fii bucuroasă, iubită și fericită și să îți amintești de minunea săvârșită de Iisus Hristos la intrarea Sa în Ierusalim! Îți urez o zi minunată și sărbători cu liniște și pace!”

felicitare de florii

Iată cele mai frumoase mesaje creștine pentru Duminica Floriilor 2024.

[Sursa foto: Facebook]

„Să ne deschidem inimile în fața Mântuitorului, dar și față de apropiații noștrii! Să fim mai buni, mai iertători și voioși! Vă urez tuturor o Duminică a Floriilor frumoasă și plină cu speranță în suflet și zâmbete!”

„Să ai parte de o Duminică a Floriilor binecuvântată, cu voie bună, pace în suflet și bucate excepționale pe masă! Să fii mereu bun la suflet și să împărtășești din bucuriile vieții tale cu cei din jurul tău! Sărbători minunate să ai!”

„În această zi de sărbătoare, să ne oprim și să reflectăm asupra celor îndurate de Iisus pentru ca noi să fim bine! Dragi creștini, să fiți binecuvântați, iar sărbătoarea Floriilor să vă umple inimile cu bucurie și iubire necondiționată!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: La mulți ani, Florin, Viorel, Florian, Florea și Florentin! Mesaje și urări de Florii 2024

„În această zi minunată de sărbătoare, îți doresc să ai parte de o masă îmbelșugată, noroc și multă sănătate! Să fii iubit, fericit și să răspândești la rândul tău iubire, așa cum Mântuitorul a făcut-o pentru noi în zilele Sale pe pământ!”

„Să ai parte de o zi excepțională, multe zâmbete, voioșie și noroc! Să fii iubit și să-L primești în inima ta pe Iisus Hristos, Adevăratul Mântuitor! Să ai parte de oameni buni și generoși și întotdeauna să ții capul sus în fața obstacolelor vieții!”

„În această zi de sărbătoare să te bucuri neîncetat de magia sărbătorii Floriilor! Să fii voios și sănătos, iar Mântuitorul să aibă grijă de tine! Îți urez o zi liniștită, însorită și plină de flori! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si