Mesaje de Anul Nou 2022. Anul Nou se apropie cu pași repezi și dorim să le urmăm celor apropiați tot ce e mai bun în noul an. Fie că le trimiteți pe o felicitare, printr-un SMS sau pe Whatsapp, ele reprezintă mereu o bucurie mare.

Mesaje de Anul Nou 2022 pentru familie

„Noul an se așterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale.

Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l cititi cu bucurie”.

”Ahoo, ahoo, de Anul Nou 2022! Să vă fie plin buzunarul și numai bucurii tot anul! Ghinionul să vă ferească, sporul să vă crească”

Citeste si: Mesaje de Anul Nou 2022. ”La mulţi ani cu sănătate!”- Felicitări originale de trimis celor dragi la final de an

”Lasă 2021 în urmă, cu tot ce a fost, bune și rele. Vine 2022 în care sper să ai parte numai de împliniri, sănătate și oameni buni în jurul tău”

Mesaje de Revelion 2022. Ahoo, ahoo, de Anul Nou 2022!

Mesaje de Revelion 2022. Ahoo, ahoo, de Anul Nou 2022!

[Sursa foto: PixaBay]

“Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2022″.

Urări de Revelion 2022

”La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriți și sus paharul! La Mulți Ani!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 ”Pentru anul ce vine îți doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credință în bine și săruturi o mie!”

Citeste si: Mesaj pentru toți românii care vor să plece în străinătate. Anunțul lansat de Compania Națională Aeroporturi București

”E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri”

”Anul Nou a venit, spiritul a întinerit! La mulţi ani 2022!”

SMS-uri pentru Anul Nou 2022

“Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

Mesaje de Revelion 2022. Ahoo, ahoo, de Anul Nou 2022!

Mesaje de Revelion 2022. Ahoo, ahoo, de Anul Nou 2022!

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Vrei să petreci Revelionul în aer liber? Iată 5 ținute elegante și călduroase

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

”Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani 2022 şi Un An Nou Fericit!”

”Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!”

Citeste si: Program mall-uri de Crăciun 2021 și Anul Nou 2022. Zilele în care vor fi complet închise centrele comerciale

La mulți ani!

”E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!”

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2021, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT! Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani! Un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!
Citeşte întreaga ştire:  Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru Revelion 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si