Pe 26 august, creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe Sfinții Mucenici Adrian și Natalia. Aceasta este o ocazie specială de a transmite gânduri bune și urări de „La mulți ani” celor care poartă numele Adrian și Natalia sau derivate ale acestora.

Mesaje de „La mulți ani” pentru cei care poartă numele Adrian

„La mulți ani, Adrian! Fie ca această zi să îți aducă multă sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi.

Să ai parte de un an minunat, plin de realizări și de momente speciale!”

„De ziua numelui tău, îți doresc, Adrian, să ai parte de tot ce este mai frumos în viață! Să fii mereu înconjurat de iubire, prietenie și noroc! La mulți ani!”

„La mulți ani, Adrian! Să fii mereu la fel de puternic, curajos și plin de viață! Fie ca toate dorințele tale să devină realitate și să te bucuri de fiecare clipă!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc, Adrian, să ai parte de o viață lungă, sănătoasă și fericită! Să fii mereu înconjurat de cei dragi și să trăiești fiecare zi cu zâmbetul pe buze!”

„Dragă Adrian, de ziua numelui tău, îți doresc să ai parte de tot binele din lume, de sănătate și de multă fericire! Fie ca fiecare zi să fie o nouă ocazie de a-ți urma visurile! La mulți ani!”

La mulți ani, Adrian! - felicitare

La mulți ani, Adrian! - felicitare

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: Sf. Adrian și Natalia, sărbătoriți pe 26 august. Cine au fost ei și care sunt numele serbate

Mesaje de „La mulți ani” pentru cei care poartă numele Natalia

„La mulți ani, Natalia! Fie ca această zi să fie la fel de frumoasă și specială ca tine! Îți doresc să ai parte de multă iubire, sănătate și succes în tot ceea ce faci!”

„De ziua numelui tău, îți trimit cele mai bune gânduri, Natalia! Să fii mereu înconjurată de cei dragi, să ai parte de multe realizări și să îți împlinești toate dorințele! La mulți ani!”

„Dragă Natalia, îți doresc ca fiecare zi să fie un pas înainte spre împlinirea visurilor tale! La mulți ani de ziua numelui și fie ca toate lucrurile frumoase să vină în calea ta!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc, Natalia, să fii mereu veselă, sănătoasă și fericită! Să ai parte de tot ce este mai bun în viață și să îți îndeplinești toate aspirațiile! La mulți ani!”

„Natalia, fie ca ziua numelui tău să îți aducă tot ce îți dorești! Să fii mereu înconjurată de iubire, prieteni adevărați și momente de neuitat! La mulți ani!”

La mulți ani, Natalia! - felicitare

La mulți ani, Natalia! - felicitare

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Sf. Mucenici Adrian și Natalia: Mesaje de La mulți ani pentru cei care își serbează onomastica pe 26 august

Mesaje de „La mulți ani” de Sf. Adrian și Natalia

„La mulți ani de Sf. Adrian și Natalia! Fie ca dragostea voastră să fie mereu puternică și să vă aducă bucurii nesfârșite! Să aveți parte de o viață plină de fericire și armonie!”

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

„Cu ocazia acestei zile speciale, vă doresc să vă bucurați de tot ce este mai frumos în viață! La mulți ani plini de iubire și împliniri!”

„Fie ca ziua de azi să fie doar începutul unui an minunat, plin de realizări și de momente magice împreună! De Sf. Adrian și Natalia să aveți parte de tot ce este mai bun!”

„Dragă Adrian, dragă Natalia, vă doresc o viață lungă și fericită împreună! La mulți ani!”

„La mulți ani de Sfinții Adrian și Natalia! Fie ca viața să vă fie plină de fericire, sănătate și împăcare! Să aveți parte de multe momente speciale și de bucurii nesfârșite!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si