Pe 21 mai 2024, creștin-ortodocșii îi sărbătoresc pe Sfinți Impărați Constantin și Elena. Cu această ocazie aproximativ 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc ziua de nume. Așadar, v-am pregătit o serie de mesaje pe care să le transmite-ți celor dragi care poate numele stinților Constantin și Elena.

Ce nume se sărbătoresc de Sf. Constantin și Elena

Dintre cei 1.8 milioane de români care îşi serbează ziua de nume de Sfinţii Constantin şi Elena, 640.518

sunt bărbaţi şi 1.160.116 sunt femei, conform statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Dintre femeile care îşi sărbătoresc ziua numelor, 884.229 poartă numele de Elena, 124.773 sunt Ileana şi 69.944 se numesc Lenuţa.

53.613 de femei poartă numele de Constanţa, 26.811 au numele Constantina, 4.279 Leana şi 1.467 – Nuţi.

Majoritatea bărbaţilor, respectiv 495.656, se numesc Constantin, alţi 80.037 poartă numele Costel, iar 33.386, Costică

20.002 de bărbaţi se numesc Costin, 10.487 – Costinel, 635 – Costi şi 315 – Costeluş.

Mesaje de Sf. Constantin și Elena pentru 2024

În ziua Sfinților Constantin și Elena, să ne amintim de valorile pe care le-au împărtășit și să ne inspirăm din viața lor de credință și devotament. La mulți ani!

Sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena să aducă în viața ta lumină, pace și binecuvântare. La mulți ani cu sănătate și bucurie!

Felicitare cu La mulți ani de Sfinți Constantin și Elena

Felicitare cu La mulți ani de Sfinți Constantin și Elena

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fie ca ziua Sfinților Constantin și Elena să ne aducă împreună în rugăciune și iubire, și să ne amintească de puterea credinței și a unității. La mulți ani!

Cu ocazia Sf. Constantin și Elena, să primiți binecuvântarea și protecția lor, iar viața voastră să fie mereu plină de pace, iubire și prosperitate. La mulți ani!

Citește și: Pe ce dată pică în 2025 Paștele și Floriile?

La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Sărbătoarea din data de 21 mai să aducă în inimile voastre pacea și armonia pe care au trăit-o acești mari sfinți. La mulți ani cu bucurie și sănătate!

Fie ca ziua Sfinților Constantin și Elena să fie plină de momente frumoase și de binecuvântări pentru tine și cei dragi ție.

Cu ocazia Sf. Constantin și Elena, să primiți puterea și înțelepciunea lor, iar viața voastră să fie mereu luminată de credință și speranță. La mulți ani cu dragoste și fericire!

felicitare cu la multi ani Elena

Felicitare cu La mulți ani, Elena!

[Sursa foto: freepik]

Urări de Sf. Constantin și Elena pentru 2024

În ziua Sfinților Constantin și Elena, să ne rugăm să ne călăuzească pașii și să ne ocrotească în fiecare clipă. La mulți ani cu sănătate!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fie ca ziua Sfinților Constantin și Elena să aducă în sufletele voastre speranță și bucurie, iar călătoria voastră să fie binecuvântată în fiecare pas. La mulți ani cu fericire și prosperitate!

Felicitare cu La mulți ani de Sfinți Constantin și Elena

Imagine cu text cu La mulți ani de Sfinți Constantin și Elena

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Moşii de vară 2024: Pe ce dată pică Sâmbăta Morţilor si ce este bine să dai de pomană?

În această zi de sărbătoare, să ne amintim de înțelepciunea și milostivirea Sfinților Constantin și Elena și să ne inspirăm din viața lor de sfințenie. La mulți ani cu pace și lumină!

Cu ocazia Sf. Constantin și Elena, să primiți binecuvântarea și protecția lor, iar călătoria voastră să fie mereu îndrumată de credință și iubire. La mulți ani cu sănătate și armonie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si