Close sidebar
Close sidebar

Mesaje pentru învățători, profesori și elevi de Ziua Educației 2023

Ziua Educației este sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie de profesori și elevi. În această zi este sărbătorită și Ziua Profesorului. Iată cele mai frumoase mesaje pentru învățători, profesori și elevi de Ziua Educației 2023!

Ana-Maria Costea,

Mesaje pentru învățători, profesori și elevi de Ziua Educației 2023

[Sursa foto: Freepik/mesajeurarifelicitari.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ziua Educației 2023. Pe data de 5 octombrie profesorii și elevii sărbătoresc Ziua Educației, dar și Ziua Profesorului. În acest an, Ziua Educației pică într-o zi de joi!

Cu ocazia acestei zile, le puteți transmite profesorilor și elevilor dragi din viața dumneavoastră cele mai frumoase mesaje pentru învățători, profesori și elevi de Ziua Educației 2023!

Citește și: Ziua Educației 2023: Pe această dată elevii nu merg la școală! 5 octombrie este zi liberă

Mesaje pentru învățători, profesori și elevi de Ziua Educației 2023

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Mesaje pentru învățători și profesori de Ziua Educației 2023

„Vă mulţumesc, stimaţi profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii.

La mulți ani de Ziua Educației!”

„Astăzi este Ziua Profesorului! Felicitări, dragi profesori! Vă dorim să primiți plăcere de la munca voastră, să aveți energie și satisfacție de la rezultatele elevilor voștri! Să aveți timp suficient pentru voi, să călătoriți prin lume și să împărtășiți impresii și cunoștințe valoroase cu elevii voștri!”

„În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl.

Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. La mulţi ani, doamnă profesoară!”

„Doamna profesoară să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani de Ziua Educației!”

„Felicitări tuturor profesorilor cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului! Vă mulțumim pentru efort și dedicație, pentru cunoștințele pe care le oferiți fiecărui elev, pentru dăruirea voastră maximală.

Vă doresc multă sănătate, răbdare, roade frumoase în urma muncii Dvs. și fie ca totul în viața Dvs. să se aranjeze cu bine”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mesaje pentru învățători, profesori și elevi de Ziua Educației 2023

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citește și: Ziua Educației 2023: Pe ce dată se sărbătorește? Elevii vor avea o zi liberă!

„Contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor. La mulți ani, doamnă învățătoare!”

„Iubită doamnă învățătoare, sunteți un exemplu minunat de bunătate și dăruire. Vă mulțumim pentru țoață înțelegerea și răbdarea pe care le arătați fiului nostru/fiicei noastre în fiecare zi!”

„Primii ani din educația unui copil sunt esențiali, iar dumneavoastră ați știut exact cum să îi faceți să înflorească. Sunteți minunata! La mulți ani!”

„Este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră, cel care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi. La mulți ani de ziua învățătorului!”

„Profesorii joacă un rol important în viața copiilor. Ei le îndrumă pașii spre un viitor măreț. Pentru asta și pentru toate sacrificiile făcute meritați un călduros la mulți ani!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mesaje pentru învățători, profesori și elevi de Ziua Educației 2023

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Mesaje pentru elevi de Ziua Educației 2023

„Fie ca acest an școlar să fie plin de momente memorabile, lecții valoroase și realizări remarcabile. La un an școlar frumos și plin de succes!”

„În acest an școlar vă doresc să străluciți în cunoaștere și să vă atingeți toate obiectivele! Să aveți un an plin de descoperiri minunate și succese remarcabile!”

„Să nu uitați că fiecare zi de școală este o oportunitate de a învăța și de a crește. Cu pasiune și determinare, veți depăși orice provocare și veți atinge înălțimile dorite. La mulți ani!”

„La începutul acestui an școlar, să aveți încredere în voi și să luptați pentru visele voastre! Fie ca eforturile voastre să fie răsplătite cu rezultate mărețe”

„Dragi elevi, cu creioane ascuțite și minți curioase, începeți acest nou an școlar! Să fie un an plin de învățare, explorare și realizări de neuitat. La mulți ani!”

Citește și: An școlar 2023-2024. Când are loc prima vacanță a elevilor?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI