Close sidebar
Close sidebar

Mesaje Sfântul Nicolae 2020// Felicitări și SMS-uri speciale. Odată cu Sfântul Nicolae începe cea mai frumoasă perioadă a anului!

Felicitări de Moș Nicolae 2020// Mesaje și SMS-uri speciale pe care să le trimiți de Sfântul Nicolae. Să dăm startul sărbătorilor de iarnă!

Mircea Pop,

Felicitări de Moș Nicolae 2020// Mesaje și SMS-uri speciale

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesaje Sfântul Nicolae 2020// Felicitări și SMS-uri speciale pentru cei dragi. În popor se crede că de Sfântul Nicolae începe iarna, cu adevărat. În această zi, Moşul îşi scutură barba sură şi începe să ningă. Iar dacă nu ninge, înseamnă că Sfântul Nicolae a întinerit.

În fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii ştiu că trebuie să-şi lustruiască ghetuţele sau cizmuliţele deoarece Moş Nicolae va veni să le aducă daruri.

Copiii mai neascultători primesc lângă dar şi o nuieluşă să le aducă aminte că trebuie să asculte de părinţii şi bunicii lor.

Mesaje de Sfântul Nicolae inedite

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Nicoleta!”

„O zi speciala pentru un coleg deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!”

Felicitări de Moș Nicolae 2020// Mesaje și SMS-uri speciale

Citeste si: Mesaje Sfântul Nicolae 2020. Idei de SMS-uri și felicitări originale. Te-ai decis ce urare să trimiți?

„Sper ca Mos Nicolae sa-ti umple ghetutele cu tot ceea ce ti-ai dorit”!

„Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tauinca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data.

La multi ani!”

„Ziua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat.”

„Un trandafir, o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI!”

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Felicitări de Moș Nicolae 2020// Mesaje și SMS-uri speciale

Citeste si: La mulţi ani de Sf. Nicolae 2020: Mesaje, felicitări şi urări de Moş Nicolae pentru Nicolae, Nicu, Nicoleta, Nicole şi Nico!

„Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros LA MULTI ANI, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.”

Sfantul Nicolae. Ce SMS-uri să le trimiți celor dragi

„Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Nicolae!”

„Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!”

„Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!”

„Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!”

Mesaje amuzante de Moș Nicolae

„Astazi, de ziua ta, Mos Nicolae ti-a adus o nuia…. pacat ca nu ai fost cuminte! Multumeste-te cu mine!”

„Buna! Sunt Mos Nicolae! Ti-ai pregatit bocancii? Vin la noapte sa iti las o duzina de nuiele!”

Citeste si: Nuielușa lui Moș Nicolae: Cea mai frumoasă poveste de Sfântul Nicolae

Anul acesta Mos Nicolae nu ti-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet ratacit si singur, ce asteapta doar un semn pentru a arata ce are mai bun si cald.

Chiar trebuie sa-ti pregatesti ghetutele, acum nu mai ai nicio scuza!

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Felicitări de Moș Nicolae 2020// Mesaje și SMS-uri speciale

Mos Nicolae sa iti umple cizmulitele doar cu bucurii, noroc si succese!

Felicitări de Moș Nicolae 2020// Mesaje și SMS-uri speciale pentru cei dragi. Lustruieste-ti ghetele si dupa… mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura… Mos Nicolae va veni si iti va pune in ghetute doar zambete si voie buna… sa le imparti apoi in stinga si in dreapta. Si eu o sa vreau un zambet! Sa-mi pastrezi unul!

Umbla zvon prin tara ca diseara vine Mos Nicolae! Pregateste-ti incaltarile!

Citeste si: Când vine Moş Nicolae în 2020: Pregătiţi-vă ghetuţele!

Daca tu ai incapea intr-o ghetuta si copilasul nostru scump in alta ghetuta, tot ce as avea nevoie pe lumea asta ar fi o pereche de ghetute… Va iubesc!

„În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viată. LA MULȚI ANI !”.

„Azi, de Moș Nicolae îmi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Îți doresc ca această perioadă să îți aducă multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumină în suflet și multă fericire!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI