Evenimentul în care un agent de poliție a fost lovit  a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 4:30. Șoferul s-a urcat la volan băut, dar și sub influența substanțelor interzise. De asemenea, în mașină mai erau două tinere. 

Cum s-a petrecut evenimentul?

În momentul în care un echipaj de Poliție a făcut un semn regulamentar de oprire, șoferul nu l-a respectat, astfel că și-a continuat drumul. 

Polițiștii au pornit în urmărirea sa, reușind să blocheze autoturismul. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, nu a oprit la semnalele oamenilor legii, acroșând un agent.

Polițistul a suferit leziuni în zona abdomenului și piciorului drept. El se află în afara oricărui pericol.

Ce mesaj i-a transmis șoferul băut și drogat, tatălui său?

Șoferul drogat care a acroșat un agent de poliție a fost filmat la Medicină Legală, cu cătușele la mână, atunci când vorbea cu tatăl său. Acesta i-a transmis doar că a lovit mașina poliției. El i-a cerut să ascundă totul de mama sa. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Șoferul băut și drogat, care a lovit intenționat un polițist cu maşina, arestat preventiv. Ce declarații au făcut fetele care erau în mașină cu el?

,,Să nu îi zici lu maică-mea nimic. Să nu îi zici nimic, te rog eu! Să îi zici că sunt plecat, nu ştiu...Se îmbolnăveşte şi moare!"

Mai mult decât atât, șoferul de 27 de ani nu era la prima abatere. În trecut, el a mai încercat să se răzbune pe un tânăr. Mai exact, a dat intenţionat cu maşina într-un coleg de liceu care ieşea cu fosta lui iubită, potrivit Observatornews.ro.

Cine este șoferul băut și sub influența substanțelor interzise?

Șoferul de 27 de ani, Alexandru Covaci, este fiul unui fost polițist. Acesta se ocupă cu vânzarea maşinilor de lux, potrivit realitatea.net. Autoturismul cu care a fost lovit agentul de poliție ar fi fost scos la vânzare.

Citește și: S-a aflat cine este șoferul băut și sub influența subtsanțelor interzise care a lovit cu mașina un agent de la Rutieră

Mai mult decât atât, cele două fete care se aflau în mașină la momentul producerii incidentului, sunt martore în dosar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si