In primul presupus incident, Wilson descrie o vedeta masculina "influenta" care i-a cerut sa mearga in camera cu el si i-a cerut insistent sa-i "introduca degetul in posterior". Ea a adaugat ca prietenii acestuia au incercat sa filmeze momentul cu telefoanele mobile in timp ce radeau.

"Am spus de mai multe ori nu si am iesit din camera", a scris ea. Actrita s-a plans studioului dar unul dintre reprezentantii vedetei a amenintat-o cerandu-i "sa fie draguta" cu el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Actrita din "The Pitch Perfect"a mai povestit un alt incident pe care l-a descris "o intalnire intr-o camera de hotel cu un regizor de top".

"Nu s-a intamplat nimic fizic pentru ca sotia barbatului l-a sunat si l-a certat pentru ca doarme cu actrite... Am iesit de acolo imediat", a marturisit Rebel Wilson. "Daca sunt martora unui astfel de comportament, chiar daca mi se intampla mie sau cuiva cunoscut, nu voi mai fi politicoasa", a adaugat ea.

Un numar in crestere de acuzatii de comportament indecent impotriva unor figuri publice au fost facute in utlimele saptamani. Mai multe femei s-au plans de abuz din partea mogulului de la Hollywood Harvey Weinstein.

Printre vedetele care au mai fost acuzate se afla Kevin Spacey, invinuit de comportament sexual nepotrivit de mai multi barbati, si Steven Segal, acuzat de agresiune sexuala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si