Close sidebar
Close sidebar

"Mi-am vazut piciorul explodand". O femeie a fost mutilata de un sofer care le-a spus politistilor: "Sunt un animal".

O femeie de 35 de ani si-a pierdut piciorul drept dupa ce un sofer drogat a intrat cu masina in ea. Natalie spune ca si-a vazut piciorul "explodand".

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Steven Johnson a intrat cu masina fix in masina parcata a femeii. Acesta nu isi mai aminteste decat ca a zbierat foarte tare si si-a vazut piciorul explodand, scrie Daily Mail.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Barbatul, care nu are permis de conducere, era beat si drogat." Am cumparat masina, nu am asigurare. Sunt un animal. Fumez iarba in fiecare zi. Nu ar fi trebuit sa conduc masina", le-a spus el politistilor.

Dupa impact, Natalie s-a trezit dupa 8 ore si a descoperit ca medicii i-au amputat piciorul. "In momentul impactului, imi amintesc ca auzeam un tipat groaznic, dupa cateva secunde, mi-am dat seama ca eu urlam. Corpul meu a intrat imediat intr-o agonie pe care nu pot sa o descriu. Am realizat ca piciorul mi-a explodat, la propriu. Mi-a explodat ca un balon. Era sange peste tot. Am crezut ca asta a fost tot si ca voi muri acolo si atunci", a spus Natalie.

Femeia a povestit ca isi baga lucrurile catelului sau in portbagaj cand tanarul a intrat cu masina in ea. "Puneam lucrurile in portbagaj si am auzit motorul masinii. Era foarte tare, apoi am auzit un bang. A fost ca un tunet. Am vazut un tanar care a alergat spre mine, l-am rugat sa ma ajute, dar el se uita fix la piciorul meu.

Nu imi vine sa cred ce mi s-a intamplat. Durerea a fost de nedescris. Iubitul si familia imi sunt alaturi, dar sunt devastati", a mai spus ea.

Foto: Facebook

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI