Legendarul actor Michael Douglas, ajuns la vârsta de 78 de ani, a postat un mesaj pe Instagram pentru a le ura fanilor săi "La mulți ani!"de sărbătoarea americană.

Citește și: Celebra actriță din Baywatch, de nerecunoscut la 53 de ani. Apariție rară a fostului model Playboy

Michael Douglas a postat un mesaj audio și un instantaneu foto cu el care să exprime îndemnul transmis americanilor.

Citește și: Cele mai bune filme apărute în 2023- ce spun criticii de film de la Hollywood

În imagine, Michael arată spre camera foto și își ascunde ridurile în spatele unei perechi de ochelari de soare. El este îmbrăcat într-un costum de culoare închisă, peste o cămașă albastră, pe care o desfăcuse lejer.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Michael Douglas, apariție rară de Ziua Independenței. Cum arată actorul la 78 de ani

Michael Douglas, la 78 de ani

[Sursa foto: Instagram]

Actorul de 78 de ani zâmbește în imagine și arată mai tânăr decât în alte fotografii recente. Fanii săi au iubit aspectul lui și i-au aplaudat și mesajul, potrivit revistei Hello!.

Michael Douglas a scris: „La mulți ani tuturor de a 247-a Zi a Independenței! Să aveți o zi fericită, doar amintiți-vă ce sărbătorim azi! #HappyFourthofJuly”.

Adepții săi de pe rețelele de socializare s-au grăbit să comenteze, mulți l-au catalogat drept „frumos” și „atrăgător”, în timp ce unii au scris: „Arăți bine, Michael”.

Michael Douglas, alături de copiii săi

Deși nu și-a dezvăluit planurile pentru 4 iulie, probabil că a petrecut cu soția sa, Catherine Zeta-Jones. Nu se știe dacă li s-au alăturat și copiii celor doi.

Citește și: Serialul Wednesday, filmat în România, cel mai bun debut din istoria Netflix

Cei patru s-au bucurat recent de o reuniune dintr-un motiv special.

Michael a fost flancat de fiica lui de 20 de ani, Carys, și de fiul de 22 de ani, Dylan, când au sărbătorit Ziua Tatălui alături de el- iar fanilor le-a plăcut fotografia rară cu ei trei împreună.

Michael Douglas, alături de copii săi

Michael Douglas, alături de copii săi

Michael Douglas este, de asemenea, tatăl lui Cameron, în vârstă de 44 de ani, din prima căsătorie cu Diandra Luker (care s-a încheiat în 1995).

Tatăl celor trei copii va sărbători cea de-a 23-a aniversare a nunții cu Catherine în luna noiembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si