Close sidebar
Close sidebar

Michael Schumacher de nerecunoscut după 7 ani de comă. Vezi cum arată fostul pilot

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher nu este una tocmai bună. În mediul online circulă o poză cu fostul pilot care a stârnit milioane de reacții.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În prezent, Michael Schumacher se află în stare gravă, conform neurochirurgului Nicola Acciarri, de la spitalul Bellarria din Bologna.

Michael Schumacher de nerecunoscut după 7 ani de comă. Vezi cum arată fostul pilot

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului. Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o„ a transmis neurochirurgul,conform Cancan.ro.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și Bianca adevăruri neștiute: „Mi-am început viața sexuală la 12 ani!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un accident cumplit în urmă cu 7 ani. Pe data de 29 decembrie 2013 a avut loc tragedia din Alpii Francezi. Bărbatul s-a lovit foarte tare în zona capului. 20 de milioane de euro au fost necesari pentru tratarea bărbatului, însă și acum starea lui este una deplorabilă.

Citeste si: VIDEO| Pamela Andreson, nuntă în secret. Cu cine s-a măritat a cincea oară

Citeste si: Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine din acest an

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI