Close sidebar
Close sidebar

Mihail Vlasov, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Registrul Comertului"

Fostul preşedinte al Camerei de Comert şi Industrie a Romaniei Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv, vineri, de instanta suprema, la doi ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat ca a intervenit pentru promovarea in Parlament a unui proiect de act normativ prin care CCIR sa poata prelua Oficiul National al Registrului Comertului

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

La Curtea de Apel Bucureşti, Mihail Vlasov fusese achitat pe motiv ca „nu exista probe ca inculpatul a savarşit infractiuni”.

La Curtea de Apel Bucureşti, Mihail Vlasov fusese achitat pe motiv ca „nu exista probe ca inculpatul a savarşit infractiuni”, scrie News.ro.

Mihail Vlasov a fost trimis în judecata de procurorii DNA în acest dosar în iunie 2015, fiind acuzat ca în februarie 2013, în calitate de presedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, i-a cerut unui deputat sa promoveze un proiect de act normativ prin care CCIR sa poata prelua Oficiul National al Registrului Comertului.

Proiectul de act normativ era intitulat "Lege privind registratorii comerciali si activitatea de înregistrare în registrul comertului", iar initiatori au fost deputatii Aurel Vainer, Mircea Grosaru, Florin Iordache, Alina Gorghiu, Attila Marko si senatorul Klarik Laslo-Attila.

Citeste si: Amendă uriașă pentru șoferii care transportă animale pe bancheta din față a mașinii- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

În iunie 2015, Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare pentru 1 milion de euro cerut pentru a rezolva un dosar de arbitraj.

Mihail Vlasov a mai fost trimis în judecata în alte trei dosare penale, în legatura cu exercitarea functiei de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, scrie Digi 24.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI