Close sidebar
Close sidebar

Miliardarul rus Dmitry Obretetskiy, omorât pe o stradă din Londra: ”A fost lovit intenționat de o mașină”

Miliardarul rus Dimitry Obreteskiy a murit într-un accident suspect pe o stradă din Londra, oraș în care se stabilise de ceva ani împreună cu familia lui.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Afaceristul rus cu multe zerouri în conturi, în vârstă de 40 de ani, a sfârșit în urma accidentului la finalul lunii noiembrie.

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă cere să fie lăsat liber! Ștefan Risipiceanu vrea să iasă din arest! ”Nu am facut nimic. El zice așa ca să ma bage și pe mine” 

Accidentul în care a murit a avut loc pe o stradă din Oxshott, care aparține de zona metropolitană a Londrei. Cazul miliardarului a trezit multe suspiciuni. Există persoane care cred cu tărie că acesta a fost lovit cu mașina în mod intenționat, că cineva a urmărit lichidarea lui.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cazul lui stârnește controverse căci nu este primul cetățean de origine rusească despre care presa scrie că a murit în condiții suspecte în Marea Britanie.

Citeste si: Constantin Tica, îngerul copiilor, s-a stins din viață într-un spital din Capitală

În accidentul rutier respectiv au fost implicate trei mașini, iar până la această oră, poliția din Surrey, cea care se ocupă de acest caz, nu a reținut pe nimeni, însă evoluția anchetei ar putea duce și la arestări.

Sursa: fanatik.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI