Sue Addis, proprietara în vârstă de 69 de ani a unor restaurante din Brighton, Marea Britanie, a fost ucisă de nepotul ei, în vârstă de 19 ani, Pietro Addis, potrivit BBC News.

Jurații de la tribunalul Lewes Crown Court au fost informați de politie despre cum a fost găsit cadavrul femeii întins în apa de baie plină de sânge.

Citește și: VIDEO. Un aligator a ucis o femeie din Florida care își plimba cățelul

Tânărul bucătar a sunat serviciile de urgență, spunându-le: „Vreau să mă predau. A avut loc o crimă”.

Tânărul de 19 ani a combinat drogurile cu medicamentele anti-depresive

Jurații au mai auzit că bunica milionara le-a spus prietenilor săi că este îngrijorată de consumul de droguri al nepotului ei.

Potrivit poliției, Pietro obișnuia să fumeze canabis în timp ce lua medicamente pentru depresie și ADHD.

Citește și: Micuța Aya, născută în ruinele din cutremur și rămasă singură pe lume, și-a găsit o familie. Cine a adoptat-o și ce nume nou a primit

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Bunica lui îi scrisese doctorului Daphne Keen, psihologul care l-a diagnosticat cu ADHD pe Addis, și i-a explicat că drogurile combinate cu tabletele lui l-au făcut să gândească confuz, scriind:

„Suferă de paranoia și ne enervăm cu toții mai degrabă decât să ajutăm. Ne spune că nu poate face nimic fără medicament, dar și cu iarba a devenit imposibil de raționat. Vrea doar să stea în camera lui toată ziua și este un efort să-l faci să facă orice”, s-a plâns bunica lui medicului psihiatru.

Patroana lanțului de restaurante vroia să-l interneze pe nepotul ei

[Sursa foto: Twitter]

Bunica vroia să-l interneze pe nepot într-o clinică de dezintoxicare

În timp ce evenimentele din jurul morții lui Sue rămân neclare în acest moment, un avocat a declarat instanței că femeia se gândea tot mai serios să-și pună nepotul într-o clinică specializată în dependențele de droguri.

Citește și: Fotbalistul brazilian Jian Kayo a murit fulgerător la 21 de ani. Starul în ascensiune, găsit fără viață în casa sa

Procurorii au declarat că Sue a început să caute pe internet tratament pentru nepotul ei după ce a venit acasă de la serviciu în ziua morții sale.

„Ea căuta o clinică sau un spital privat pentru dependență și tratament pentru sănătate mintală”, au spus acuzatorul.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

„De asemenea, căutase pe internet cât de mare e distanța dintre Brighton și Ticehurst, locul clinicii, pentru a vedea câte ore face cu mașina până acolo.

Avocații săi susțin că acel cocktail de droguri pe care îl consuma la acea vreme l-a făcut pe tânăr să sufere de psihoză paranoidă când și-a înjunghiat bunica, neavând responsabilitatea actelor sale.

Procurorii susțin, însă, că tânărul de 19 ani era pe deplin conștient de ceea ce făcea și merită să fie pedepsit ca atare.

Medicii au stabilit că tânărul de 19 ani nu are halucinații

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si