Bărbatul suspectat că, în luna iulie, a luat 500 de lei dintr-un bancomat din Focşani are 44 de ani şi este plutonier adjutant la UM 01333 din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată ”Unirea Principatelor” din Focşani, au declarat pentru News.ro, surse apropiate anchetei.

Procurorii Parchetului Militar Iaşi îl cercetează pe bărbat pentru furt, dar o anchetă se desfăşoară şi în unitatea militară în care lucrează.

“La nivelul unităţii s-a format o comisie pentru a cerceta situaţia.

În funcţie de gravitatea faptelor, se vor lua măsuri disciplinare“, a precizat Vali Roman, purtător de cuvânt al Brigăzii 282 Focşani.

Poliţiştii din Vrancea l-au identificat pe bărbat după ce au publicat fotografii de pe înregistrările făcute de camerele de supraveghere în care se vede cum ridică bani dintr-un bancomat fără să efectueze o tranzacţie.

În data de 17 iulie, bărbatul ar fi sustras 500 de lei dintr-un bancomat situat în municipiul Focşani. El ar fi luat banii din ATM după ce o persoană a efectuat o tranzacţie. Persoana care a încercat să scoată bani s-a deplasat la un alt aparat, situat la aproximativ şase metri şi care aparţine aceleiaşi bănci ca cel pe care l-a folosit iniţial, moment în care a observat că banii au fost retraşi, au declarat reprezentanţii Poliţiei Vrancea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si