Close sidebar
Close sidebar

Mini - vacanţă pentru români. Când e şi câte zile libere vor fi. Pregăteşte bagajele, e mai aproape decât crezi

Mai concret, sărbătoarea Sfântului Andrei aduce câteva zile libere.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Românii care visează la vacanţă îşi pot pregăti bagajul, căci la finalul lunii noiembrie vor avea parte de ea. Statul acordă zi liberă în contul unei sărbători. Cei care se pregătesc de zor pentru o mini vacanţă nu mai au mult de aşteptat.

Mai concret, sărbătoarea Sfântului Andrei aduce câteva zile libere. Data de 30 noiembrie, ziua când pică Sfântul Andrei, cade într-o zi de vineri, aşadar prin lipirea cu weekend-ul românii vor avea 3 zile libere.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Sfântul Andrei, pe data de 30 noiembrie

Andrei a fost un apostol al lui Isus din Nazaret, frate cu Simon Petru. Evanghelia după Ioan menţionează că Andrei ar fi fost mai întâi ucenic al lui Ioan Botezătorul, care i-ar fi recomandat să-l urmeze pe Isus. Sfântul Apostol Andrei este sărbătorit pe data de 30 noiembrie. S-a născut în Betsaida Galileia, localitate situată pe ţărmul Lacului Ghenizaret, în nordul Ţării Sfinte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI