UPDATE. Biroul Electoral Central al respins solicitarea MAI de prelungire votării după ora 21:00, porivit G4Media.

Ministerul de Interne a cerut duminică, printr-o notă adresată BEC, prelungirea votului după ora 21.00. Motivul invocat de MAI: îngreunarea procesului electoral în anumite secţii de votare. Pentru ca procesul electoral să fie prelungit, solicitarea trebuie aprobată de Biroul Electoral Central.

Potrivit informațiilor din presa locală, la multe secții de vot din țară s-au format cozi din cauza măsurilor sanitare de prevenție.

Citeste si: Ce a făcut Adrian Corduneanu în ziua alegerilor! „Beleaua” a ieșit la pădure și a făcut un grătar la bustul gol! VIDEO

Biroul Electoral Central va lua o decizie în ședința programată la ora 18.00, au declarat pentru G4Media.ro surse din instituție.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Doi tineri, soț și soție, au venit cu mașina de la Paris pentru a vota în țară! După ce au pus ștampila au plecat înapoi spre Franța, pentru că luni dimineață se vor duce la serviciu!

EXIT-POLL ora 16.00 Alegeri Locale 2020. Ce partid se află pe primul loc în Capitală

Situația votul din Capitală a cunoscut în ultimele patru ore câteva schimbări importante.

Lupta se menține strânsă în unele zone, însă candidații PNL „se mișcă” mai bine decât candidații PSD.

Potrivit surselor din cadrul partidelor,  analizele pe datele de tip exit-poll  arată că, spre deosebire de 12.00, candidații PNL au dobândit un avans față de candidații PSD.

Citeste si: Rezultate alegeri locale 2020. Capitala, pe ultimul loc al prezenței la vot din țară. Cine câștigă dacă prezența e mică

La  Primăria Capitalei Nicușor Dan are un avans, ambii candidați fiind peste 40%, însă tendința este una favorabilă lui Nicușor Dan. Traian Băsescu a recuperat față de ora 12.00 și se apropie de 10%, însă restul candidaților rămân sub 5%.

Citeste si: Cum s-a dus Regele Cioabă îmbrăcat la vot! Înainte să se ducă să voteze, Regele Internațional al Romilor s-a pozat în fața vilei din Sibiu, pe care și-o construiește în stil colonial! FOTO

alegeri capitala
Luptă strânsă între Nicușor Dan și Gabriela Firea

În  Sectorul 1, Clotilde Armand a recuperat și a trecut pe primul loc, iar Dan Tudorache a scăzut sub 40%. Surpriza este Ioana Constantin, de la PMP, care are un scor mai bun decât cel al lui Băsescu.

Sursa: G4Media, Digi24, Agerpres


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si