"Programul va fi suplimentat in septembrie pentru 2016 si in octombrie vom avea o strategie pentru acest program pe termen mediu, de cinci ani, astfel incât sa evitam eventualele sincope in derularea programului", a precizat ministrul Finantelor, potrivit zf.ro.

Dragu a precizat ca este important ca programul sa gie predictibil, pentru ca atat cetatenii, cat si dezvoltatorii imobiliari sa isi poata face planuri pe termen mediu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Odata cu intrarea in vigoare a legii darii in plata, s-au inregistrat cereri masive ale creditarii, ceea ce a determinat ca unele bani, precum BCR, BRD si Piraeus sa se razgândeasca in privinta avansurilor si sa le reduca pentru anumite categorii de clienti.

Programul a inregistrat un real succes. 90% din creditele ipotecare date in ultimii ani au fost pe baza acestuia. Programul "Prima Casa" a avut un plafon de garantii de 1,6 miliarde de lei pentru acest an, suplimentat in mai cu 500 mil. lei in luna mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si